<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FO - 20-04-2015

Ung fritidsdesigner laver støtteplakat til Team Rynkeby

Nadja Damm Petersen har designet tre støtteplakater til Team Rynkeby. Salget af plakaterne går ubeskåret til Børnecancerfonden.

Deltagere og sponsorer på Team Rynkeby kan nu få fingrene i et unikt minde om Tour de Paris 2015. Den unge fritidsdesigner Nadja Damm Petersen har nemlig designet tre støtteplakater til Team Rynkeby.

De tre plakater, der skabt i klassisk, nordisk design, har Nadja Damm Petersen designet i samarbejde med sin kæreste Casper Wiklund, samt grafikeren Casper Hincheli Nielsen. Casper Wiklund er rytter på Team Rynkeby Øresund, hvilket har inspireret Nadja Damm Petersen til at designe plakaterne.

- Udgangspunktet for designet er, at plakaterne skal passe ind i de nordiske hjem, og referencen til Team Rynkeby er således skabt i moderne rammer. Målet er dels at give deltagerne et minde fra årets tur, men også at ramme et publikum uden for projektet, så vi kan sprede projektets indsamlingsbudskab, siger Nadja Damm Petersen.

Plakaterne er trykt i to størrelser (29,7 x 42 cm og 50 x 70 cm) og koster henholdsvis 150 kr. og 250 kr. Alle udgifter til første oplag på 250 plakater er dækket af sponsorater, så hele salgsprisen eksklusiv moms går ubeskåret til Børnecancerfonden.

Taknemlig direktør
Hos Team Rynkeby Fonden er direktør, Carl Erik Dalbøge, taknemlig for det arbejde, at Nadja Damm Petersen og hendes samarbejdspartnere gør for Team Rynkebys indsamling til Børnecancerfonden.

- Plakaterne fortolker projektet på en måde, som vi ikke har set før. De er enkle og moderne, og jeg er sikker på, at de vil tiltale mange mennesker både i og uden for projektet. Jeg er meget taknemlig for det arbejde, der er lagt skabelsen af disse plakater, siger Carl Erik Dalbøge.

Bestil plakaterne her
Hvis du ønsker at købe et eksemplar af plakaterne, så kan du bestille dem ved at sende en mail til Nadja Damm Petersen.

Oplys venligst:
1) Plakattype og størrelse: a) ”Bike” b) ”Chain” c) ”TR Type”
2) Antal
3) Fulde navn
4) Leveringsadresse (gade, postnummer, by)

Vær opmærksom på, at der ved levering bliver lagt leveringsomkostninger oven i prisen. Plakaterne sendes én gang om ugen, når ordren er betalt.

"Bike"

"Chain"

"TR Type"

Sponsorer:

Casper Hincheli Nielsen (grafiker)
Simone Husum Snedker (fotograf)
www.StudieGo.dk og Jonathan Harring (fotostudie)
FindersKeepers (messestand)
Rajapack (plakatrør).

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Tíðindi

Les seinastu tíðindi frá teim 54 Team Rynkeby liðunum og tak niður miðlamyndir í hægstu góðsku.

Les tíðindi

Ver Sponsor

Tú kann gerast sponsor hjá Team Rynkeby, og verða við til at stuðla bardaganum móti krabba hjá børnum.

Síggj møguleikarnar

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram