<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FO - 24-02-2017

Tøj til World Tour-hold sat på standby af Team Rynkeby

Tøjet til nogle af verdens bedste cykelryttere måtte vente i kø, mens Team Rynkeby Bornholms trøjer blev sendt i trykken i Italien.

På en mindre systue i nærheden af Castelfranco i det nordlige Italien arbejder man lige nu på højtryk med at fremstille størstedelen af de næsten 20.000 stykker tøj, som velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby har bestilt via sin faste leverandør, Xtreme.

Tøjet skal være klar til udlevering seneste 1. april, så de 1.750 velgørenhedsryttere kan iklæde sig de karakteristiske gule farver, når udendørstræningen for alvor går i gang.

Derfor var det også med stor tilfredshed, at Xtreme i sidste uge kunne besøge systuen i Italien og med selvsyn konstatere, at arbejdet skrider planmæssigt frem.

- Vi har at gøre med en leverandør, som har arbejdet for os igennem mange år, og de ved præcis, hvad der skal til for, at de store mængder tøj bliver klar til deltagerne til aftalt tid. Det er en stor tilfredsstillelse at se, at vi følger planen, siger Peter Konggaard, direktør og ejer af Xtreme.

Foran World Tour-hold
Mens Xtreme var til stede på systuen i Italien, blev Team Rynkeby Bornholms trøjer sendt i trykken – for næsen af trøjer til det franske World Tour-hold Ag2r-La Mondiale.

- Vi er godt klar over, at de er dygtige på systuen, men det er naturligvis en blåstempling af deres arbejde, at de også leverer tøj til World Tour-holdene, siger Peter Konggaard og fortsætter:

- Og så er det da lidt sjovt, at World Tour-rytterne pænt må vente på deres tøj, mens velgørenhedsrytterne fra Team Rynkeby Bornholm får lavet deres tøj færdigt, smiler han.

Hvis du kunne tænke dig at købe Team Rynkebys officielle cykeltøj, så kan du bestille det via Team Rynkebys webshop. Tøjet skal bestilles senest den 15. april 2017 og leveres i uge 25-26.

 

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Tíðindi

Les seinastu tíðindi frá teim 54 Team Rynkeby liðunum og tak niður miðlamyndir í hægstu góðsku.

Les tíðindi

Ver Sponsor

Tú kann gerast sponsor hjá Team Rynkeby, og verða við til at stuðla bardaganum móti krabba hjá børnum.

Síggj møguleikarnar

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram