<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FO - 22-05-2015

Team Rynkeby udvider med seks nye hold

Nordens største velgørenhedscykelhold bliver endnu større i 2016. Team Rynkeby udvider med seks nye hold og gør dermed plads til godt 1.650 ryttere.

Team Rynkeby Fondens bestyrelse har netop besluttet at udvide Nordens største velgørenhedscykelhold med seks nye hold i Norden.

Cykelholdet, der hvert år cykler til Paris til fordel for børn med kræft og deres familier, gør dermed plads til godt 1.650 cykelryttere og 400 hjælpere fordelt på 38 hold fra Danmark, Sverige, Finland, Norge og Færøerne i 2016.

Udvidelsen sker for at imødekomme efterspørgslen fra ansøgere i alle de nordiske lande.

- Vi har cirka dobbelt så mange ansøgere hvert år, som vi har pladser til på holdene. Vi vil naturligvis gerne have så mange deltagere med som muligt, men vi tager ikke flere med, end vi kan sikre kvaliteten i projektet, siger Carl Erik Dalbøge.

Kan være dobbelt så stort i 2020
De seks nye Team Rynkeby-hold fordeler sig med tre nye hold i Sverige samt ét nyt hold i henholdsvis Danmark, Finland og Norge.

- Vi er så småt ved at nå grænsen for, hvor mange hold vi kan være i Danmark, og derfor er det også min vurdering, at Team Rynkebys fremtidige vækst kommer til at ske i de øvrige nordiske lande, siger Carl Erik Dalbøge.

Samtidig afviser direktøren ikke, at Team Rynkeby kan være dobbelt så stort i 2020.

- Hvis vi fortsætter med at vækste på samme måde, som vi har gjort de senere år, så svarer det til, at vi er dobbelt så store i 2020. Det anser jeg ikke som urealistisk, siger Carl Erik Dalbøge.

Hvis du kunne tænke dig at være en del af Team Rynkeby i 2016, så kan du ansøge om en plads på Team Rynkebys website. Ansøgningsfristen er den 20. august 2015.

Team Rynkeby kører til Paris fra den 3. til den 10. juli 2015.

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Tíðindi

Les seinastu tíðindi frá teim 54 Team Rynkeby liðunum og tak niður miðlamyndir í hægstu góðsku.

Les tíðindi

Ver Sponsor

Tú kann gerast sponsor hjá Team Rynkeby, og verða við til at stuðla bardaganum móti krabba hjá børnum.

Síggj møguleikarnar

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram