<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

All teams FO - 15-03-2016

Team Rynkeby udvider med hold på Island

Team Rynkeby starter et hold på Island efter sommerferien. Dermed vil hele seks lande være repræsenteret på Nordens største velgørenhedscykelhold den kommende sæson.

Team Rynkeby udvider fra fem til seks lande. Det ligger fast, efter Team Rynkeby Fondens bestyrelse har besluttet at etablere et nyt, lokalt hold på Island efter sommerferien.

Dermed vil Team Rynkeby være repræsenteret i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne og Island, når Nordens største velgørenhedscykelhold tager hul på sin 16. sæson i den gode sags tjeneste.

- Island har længe været i spil, som det mest naturlige land for Team Rynkeby at fortsætte sin internationale vækst. Vi har arbejdet hen imod beslutningen, siden vi for godt et halvt år siden blev kontaktet af en gruppe islændinge, der ønskede at bane vejen for et hold på Island – og nu er timingen helt rigtig til at tage springet, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

Islændinge i lære
For at lære Team Rynkeby-projektet at kende har fire islændinge fået plads på Team Rynkeby Ringe og Team Rynkeby Vordingborg. En af dem er Lárus Frans Guðmundsson, der er er med som rytter på Team Rynkeby Vordingborg.

- Det er allerede en stor oplevelse at være en del af Team Rynkeby og mærke den begejstring, der gennemsyrer projektet. Vi har gjort os mange iagttagelser og lært mange ting, der vil komme os til gode, når vi for alvor går i gang på Island. De kommende måneder kommer dog i høj grad til at handle om at sprede budskabet om Team Rynkeby på Island, så vi får varmet op under potentielle deltagere og sponsorer, siger han.

Udvider flere steder
Team Rynkeby Island er dog ikke det eneste nye hold, der vil være at finde i Team Rynkeby-feltet efter sommerferien. Ifølge Carl Erik Dalbøge vil der sandsynligvis også blive oprettet nye hold i Sverige, Finland og Norge.

- Det afhænger dog lidt af, hvor ansøgerne kommer fra, så den beslutning tager vi først senere på året, siger Carl Erik Dalbøge.

Hvis du ønsker at være en del af Team Rynkeby i 2017, så kan du ansøge om en plads her.
 

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Tíðindi

Les seinastu tíðindi frá teim 54 Team Rynkeby liðunum og tak niður miðlamyndir í hægstu góðsku.

Les tíðindi

Ver Sponsor

Tú kann gerast sponsor hjá Team Rynkeby, og verða við til at stuðla bardaganum móti krabba hjá børnum.

Síggj møguleikarnar

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram