<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FO - 24-01-2017

Team Rynkeby sætter ny rekord i antallet af tøjsponsorer

Rekordmange virksomheder får deres logo på Team Rynkebys tøj, når velgørenhedscykelholdet sætter kursen mod Paris til sommer.

1.070 virksomheder bliver i år repræsenteret på Team Rynkebys gule trøjer og sorte bukser, når velgørenhedscykelholdet tager hul på udendørstræningen frem mod sommerens tur til Paris.

Det står klart, efter Team Rynkeby Fonden i weekenden lukkede for indgåelse af nye tøjsponsorater for denne sæson.

Antallet af tøjsponsorater er således det højeste nogensinde – 7,5 procent højere end sidste år, hvor 995 virksomheder købte sig plads på tøjet.

Og udviklingen glæder Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

- Det er utrolig positivt for projektet og for de organisationer, vi støtter, at vi kan fortsætte fremgangen i antallet af tøjsponsorer. Fremgangen er endda en lille smule højere, end den var fra 2015 til 2016, hvor vi også udvidede med seks hold. Det tegner derfor godt for årets indsamling, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

Nu gælder det skoleløbet
Udover de 1.070 guldsponsorater (á minimum 20.000 DKK) har Team Rynkebys 44 lokale hold også indgået 11 platinsponsorater (á minimum 100.000 DKK), 320 sølvsponsorater (á minimum 10.000 DKK) og 1.670 bronzesponsorater (á minimum 500 DKK).

Dertil kommer en lang række team-sponsorater, der hjælper holdene med at holde udgifterne nede.

- Sponsorarbejdet fortsætter ufortrødent. Lige nu handler det i høj grad om at sikre, at de skoler, der ønsker at deltage i Team Rynkeby Skoleløbet fredagen før påskeferien, tilmelder sig inden deadlinen den 24. februar. Lige nu tegner det rigtig godt i forhold til antallet af tilmeldte skoler, og vi har stadig en måned tilbage at løbe på, siger Carl Erik Dalbøge.

Hvis din virksomhed har lyst til at støtte Team Rynkebys arbejde, så kan du læse mere om dine muligheder her. Hvis du vil vide mere om Team Rynkeby Skoleløbet, så kan du læse om løbet her.

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Tíðindi

Les seinastu tíðindi frá teim 54 Team Rynkeby liðunum og tak niður miðlamyndir í hægstu góðsku.

Les tíðindi

Ver Sponsor

Tú kann gerast sponsor hjá Team Rynkeby, og verða við til at stuðla bardaganum móti krabba hjá børnum.

Síggj møguleikarnar

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram