<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FO - 16-01-2018

Team Rynkeby sætter ny imponerende sponsorrekord – allerede inden deadlinen

Hvis du vil have dit firmalogo på Team Rynkebys cykeltøj til sommerens cykeltur til Paris, så skal du have indgået en sponsoraftale med velgørenhedscykelholdet senest fredag den 19. januar 2018.

1.142 virksomheder har indtil videre indgået et guldsponsorat med Team Rynkeby. Sponsoratet, der har en værdi af mindst 20.000 DKK, giver blandt andet virksomhederne adgang til at få deres logo på Team Rynkebys gule cykeltøj.

For at Team Rynkeby Fonden kan nå at få trykt alle logoerne på velgørenhedscykelholdets tøj, så tøjet kan udleveres til rytterne, når udendørstræningen for alvor starter omkring 1. april, så skal alle guldsponsorater være indgået senest 19. januar 2018.

Og selvom der stadig er nogle dage til at få indgået de sidste guldsponsorater, så kan Team Rynkeby Fondens direktør, Carl Erik Dalbøge, allerede nu meddele, at Team Rynkeby sætter en ny markant rekord, når det kommer til antallet af guldsponsorater.

- Sidste år havde vi 1.070 guldsponsorer i ryggen, da vi sendte tøjet i trykken – så vi kommer et pænt stykke over i år. Hvor meget er lidt usikkert, da tallet kan gå lidt op og ned, inden vi er helt færdige. Men jeg er meget, meget taknemlig over den opbakning, som vi igen i år får fra utrolig mange virksomheder, siger Carl Erik Dalbøge.

50 procent flere platinsponsorer
Udover de 1.142 virksomheder, som har lagt mindst 20.000 DKK i Team Rynkebys indsamling til børn med kritisk sygdom, har hele 28 virksomheder indgået et platinsponsorat med Team Rynkeby. Det betyder, at de støtter velgørenhedscykelholdets indsamling med mindst 100.000 DKK og får deres logo på seks af velgørenhedscykelholdets 48 hold.

Antallet af platinsponsorer ligger her kort før deadlinen for at få sit logo på tøjet knap 50 procent over sidste års antal af platinsponsorer.

- Det er ganske enkelt imponerende. Der er virkelige nogle virksomheder, der har set potentialet i at indgå et tæt samarbejde med Team Rynkeby – hvilket naturligvis giver nogle rigtig spændende muligheder for at synliggøre sponsorerne, men også i forhold til at give vores store netværk nogle muligheder hos disse sponsorer, siger Carl Erik Dalbøge.

Deadline nærmer sig
Hvis din virksomhed skal have sit logo på Team Rynkebys cykeltøj til sommerens tur til Paris, så skal du hurtigst muligt kontakte dit lokale Team Rynkeby-hold eller Team Rynkeby Fondens administration.

Guldsponsoratet skal være accepteret hos sponsoren senest fredag den 19. januar 2018.

Vær opmærksom på, at alle sponsorindtægter går ubeskåret til de formål, som Team Rynkeby støtter i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne og Island.

Se mere om dine muligheder for at blive sponsor for Team Rynkeby her.

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Tíðindi

Les seinastu tíðindi frá teim 54 Team Rynkeby liðunum og tak niður miðlamyndir í hægstu góðsku.

Les tíðindi

Ver Sponsor

Tú kann gerast sponsor hjá Team Rynkeby, og verða við til at stuðla bardaganum móti krabba hjá børnum.

Síggj møguleikarnar

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram