<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

All teams FO - 12-08-2015

Team Rynkeby rykker ankomstdagen i Paris

Team Rynkeby rykker sin ankomst i Paris fra fredag til lørdag næste år. Det sker af hensyn til trafikken i den franske hovedstad.

Team Rynkebys størrelse giver efterhånden panderynker hos det franske politi, der skal sørge for sikkerheden, når velgørenhedscykelholdet afslutter sin årlige cykeltur til Paris med 14 kilometers paradekørsel gennem den franske hovedstad.

Derfor har Team Rynkeby i samråd med de parisiske myndigheder valgt at flytte cykelholdets ankomst fra fredag eftermiddag til lørdag eftermiddag næste år.

Det sker for at afbøde de trafikale problemer, som cykelholdet skaber, når de 1.600 cykelryttere kører i samlet flok gennem den parisiske myldretidstrafik.

- I sommer var vi 1.400 cykelryttere, der dannede en mere end to kilometer lang kolonne gennem Paris, da vi afsluttede turen. Næste år bliver vi sandsynligvis omkring 200 flere, og så er vi altså ved at nå grænsen for, hvad der er forsvarligt at sende igennem Paris en fredag eftermiddag, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden og fortsætter:

- Derfor har vi i samråd med de parisiske myndigheder valgt at rykke ankomstdagen fra fredag til lørdag, hvor trafikken er betydeligt mindre.

Kører i uge 28
Turen til Paris køres fortsat i uge 28, hvilket betyder, at den syv dage lange tur til Paris næste år køres fra søndag den 10. juli til lørdag den 16. juli 2016.

Flere hold vil dog i praksis starte dagen før.

- Der er forskel på, hvor langt de 38 lokale hold har til Paris, og derfor vil de fleste hold faktisk starte turen med en prolog lørdag den 9. juli, siger Carl Erik Dalbøge, der har givet lidt ekstra arbejde til projektets rejsearrangør ved at ændre ankomstdagen.

- I år benyttede vi 164 forskellige hoteller, og mange af dem har vi allerede reserveret til næste år. Det betyder, at der skal rykkes lidt rundt på datoerne, men det klarer vi også nok, siger Carl Erik Dalbøge.

Hvis du har lyst til at være en del af Team Rynkeby i 2016, så skal du ansøge om en plads på holdet senest 20. august 2015.

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Tíðindi

Les seinastu tíðindi frá teim 54 Team Rynkeby liðunum og tak niður miðlamyndir í hægstu góðsku.

Les tíðindi

Ver Sponsor

Tú kann gerast sponsor hjá Team Rynkeby, og verða við til at stuðla bardaganum móti krabba hjá børnum.

Síggj møguleikarnar

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram