<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FO - 11-09-2016

Team Rynkeby overrækker stor donation på Færøerne

Team Rynkeby Færøerne har netop overrakt 1.120.000 DKK til den færøske kræftforening, Krabbameinsfelagið.

Næsten 12 måneders arbejde i den gode sags tjeneste på Færøerne fik en smuk afslutning, da Team Rynkeby Færøerne i går kunne overrække den største donation til færøske kræftforening, Krabbameinsfelagið, nogensinde.

Hele 1.120.000 DKK stod der på den check, som Team Rynkebys færøske Country Manager, Finn Danberg, kunne overrække til Durita Tausen, formand i Krabbameinsfelagið.

- Checken er resultatet af en fantastisk holdindsats. 60 mænd og kvinder har det seneste år brugt det meste af deres fritid i den gode sags tjeneste. De har ikke bare passet deres cykeltræning, de har også gjort et fremragende benarbejde for at sikre denne imponerende donation, som virkelig kommer til at gøre en forskel for de færøske børn og deres familier, der rammes af kræft, siger Finn Danberg.

Stor, lokal opbakning
Pengene er indsamlet gennem sponsorater fra færøske virksomheder samt donationer fra privatpersoner.

- Vi har oplevet en helt fantastisk opbakning fra lokalsamfundet i de tre år, vi har haft et hold på Færøerne – og denne sæson har ikke været nogen undtagelse. Jeg er både ydmyg og dybt taknemmelig for den entusiasme og velvilje, vi bliver mødt med – både når vi træner, og når vi kommer ud og beder om hjælp. Årets donation kan rigtig, rigtig mange færinger være stolte af, siger Finn Danberg.

Donationen fra Team Rynkeby Færøerne skal bruges til forskning og til direkte støtte til de kræftramte børn og deres familier. En del af pengene går desuden til Børnecancerfonden i Danmark, hvor de færøske børn bliver behandlet.

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Tíðindi

Les seinastu tíðindi frá teim 54 Team Rynkeby liðunum og tak niður miðlamyndir í hægstu góðsku.

Les tíðindi

Ver Sponsor

Tú kann gerast sponsor hjá Team Rynkeby, og verða við til at stuðla bardaganum móti krabba hjá børnum.

Síggj møguleikarnar

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram