<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

All teams FO - 04-12-2015

Team Rynkeby lancerer ny vintertøjskollektion

Team Rynkeby har netop lanceret sin nye vintertøjskollektion. Kollektionen består af vinterjakke, vinterbukser og en hue.

Selvom vinteren indtil videre har været relativ mild, så skal man være mere end almindelig hårdfør, hvis udendørstræningen fortsat foregår i korte bukser.

Derfor har Team Rynkeby Fonden i samarbejdet med velgørenhedscykelholdets tøjleverandør Xtreme netop lanceret sin helt nye vintertøjskollektion.

Kollektionen består af en vinterjakke i foret winterproof- og roubaix-materiale med en 10.000 membran, der gør, at jakken er vind- og vandtæt og har en god åndbarhed. Jakken har tre åbne lommer samt en lynlåslomme, hul til iPod’en samt refleks bagpå.

Derudover består den nye vinterkollektion af et par vintercykelbukser i superroubaix-materiale med ulden inderside, der holder benene varme på de kolde dage. Vinterbukserne er uden indlæg, men med footstraps, der kan klippes af uden at ødelægge syningen.

Endeligt har Team Rynkeby og Xtreme lanceret en såkaldt ’beanie’ – et rør i med snøre i enden, så det både kan bruges som hue, pandebånd og halsrør. Beanien er lavet i superroubaix-materiale med vind- og vandtæt pandemembran.

Hele vintertøjskollektionen kan ses og købes i Team Rynkebys officielle webshop – jakken koster 800 kr., bukserne 450 kr. og beanien 200 kr. Størrelserne svarer til Team Rynkebys øvrige cykeltøj.

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Tíðindi

Les seinastu tíðindi frá teim 54 Team Rynkeby liðunum og tak niður miðlamyndir í hægstu góðsku.

Les tíðindi

Ver Sponsor

Tú kann gerast sponsor hjá Team Rynkeby, og verða við til at stuðla bardaganum móti krabba hjá børnum.

Síggj møguleikarnar

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram