<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

All teams FO - 11-07-2021

Team Rynkeby hyldet med plads i LEGOLAND

20 års arbejde for børn med kritiske sygdomme er ikke gået upåagtet hen. Derfor har Team Rynkeby nu fået en helt særlig plads i hjertet af LEGOLAND.

To grupper af gulklædte velgørenhedscykelryttere efterfulgt af en servicebil. Det er et velkendt syn på de danske landeveje i disse dage, hvor Team Rynkeby på grund af coronapandemien har ændret sin årlige cykeltur til Paris til en cykeltur rundt i Danmark.

Nu har sceneriet også fundet vej til LEGOLAND, hvor et Team Rynkeby-hold er blevet bygget i LEGO-klodser og placeret i Miniland i LEGOLAND – en af de mest berømte attraktioner i parken, hvor man blandt andet kan opleve berømte bygninger, hovedstæder, småbyer og nu altså også et Team Rynkeby-hold.
 

Dagens etape er sponsoreret af...Team Rynkeby har fået plads i Legoland i anledningen af velgørenhedscykelholdets 20-års jubilæum, fortæller Christian Woller, direktør i LEGOLAND.

- Vi vil gerne anerkende Team Rynkebys imponerende arbejde for børn med kritiske sygdomme og deres familier med denne lille markering i hjertet af Legoland. Mange af de børn og familier, som Team Rynkeby støtter gennem sit arbejde for Børnecancerfonden og Børnelungefonden, har også deres gang i LEGOLAND som en del af vores egne aktiviteter, og derfor synes vi også, at denne lille markering er helt på sin plads, siger Christian Woller.

Schackenborg Slot og Energien i Danmark
Team Rynkeby-holdet er portrætteret i LEGOLAND som to hold med 10 ryttere efterfulgt af en hvid servicebil. De to hold kan både ses både foran det ikoniske Schackenborg Slot og Energien i Danmark.
 

Dagens etape er sponsoreret af...- Det er jo det, LEGO-klodser kan – selvom Team Rynkeby ikke kan køre til Paris i år, kan rytterne i fantasiens verden godt køre igennem Europa mod Paris. Vi håber, at vores gæster lægger mærke til den lille hyldest, vi giver Team Rynkeby-deltagerne ved at placere holdet i Miniland, siger Christian Woller

Stor ære for Team Rynkeby
Team Rynkeby-ryttere fra hele Europa tog her til formiddag LEGOLAND's lille hyldest i øjesyn, da Team Rynkeby Europa startede sin syv dage lange cykeltur i Danmark i netop LEGOLAND.

- Det er en kæmpestor ære for projektet på den måde at få plads i LEGOLAND. Jeg ser det som en fantastisk anerkendelse af det arbejde, som tusindvis af frivillige deltagere har gjort for børn med kritiske sygdomme gennem de seneste 20 år. Og så ser jeg det selvfølgelig også som en enorm anerkendelse af Team Rynkeby som velgørenhedsorganisation, siger Jesper Bjerg, landechef for Team Rynkeby Danmark.

Team Rynkeby-figurerne er bygget af Caspar Bennedsen fra Brick Works.

Team Rynkeby blev stiftet i 2002, og har igennem årene indsamlet knap en halv milliard kroner til børn med kritiske sygdomme – først og fremmest børnekræft.

 

 

 

 

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Tíðindi

Les seinastu tíðindi frá teim 54 Team Rynkeby liðunum og tak niður miðlamyndir í hægstu góðsku.

Les tíðindi

Ver Sponsor

Tú kann gerast sponsor hjá Team Rynkeby, og verða við til at stuðla bardaganum móti krabba hjá børnum.

Síggj møguleikarnar

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram