Team Rynkeby Fonden lukker alle aktiviteter ned i 14 dage
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FO - 13-03-2020

Team Rynkeby Fonden lukker alle aktiviteter ned i 14 dage

Team Rynkeby Fonden følger anbefalinger fra den danske regering for at begrænse spredningen af coronavirussen covid-19. Det betyder, at velgørenhedscykelholdet lukker alle aktiviteter ned frem til og med den 29. marts.

Onsdag aften besluttede den danske regering af lukke størstedelen af den offentlige sektor ned i foreløbigt 14 dage for at forsinke og mindske spredningen af coronavirussen covid-19.

Nedlukningen betyder, at alle danske daginstitutioner, skoler og uddannelsessteder lukker to uger fra fredag. Samtidig hjemsendes alle offentligt ansatte, som ikke varetager kritiske funktioner. Desuden opfordres alle ansatte i den private sektor til at arbejde hjemme.

Team Rynkeby Fonden har valgt at følge den danske regerings opfordring på tværs af alle de lande, som velgørenhedscykelholdet operer i. Derfor aflyser eller udskyder Team Rynkeby Fonden nu alle interne og eksterne arrangementer – herunder fællestræninger, fællesarrangementer og indsamlingsaktiviteter – i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne, Island, Tyskland og Schweiz fra fredag den 13. marts og foreløbigt frem til og med søndag den 29. marts 2020.

- Vi skal stå sammen ved at holde afstand de kommende uger. Det er den bedste måde, hvorpå vi kan bidrage til mindske og forsinke spredningen af covid-19. Team Rynkeby Fonden følger udviklingen og anbefalingerne fra de lokale sundhedsmyndigheder og opfordrer alle vores hold til at lukke ned for alle aktiviteter, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

Team Rynkeby Fonden igangsætter ingen aktiviteter, før fondens bestyrelse har givet en formel klarmelding til alle lande.

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Tíðindi

Les seinastu tíðindi frá teim 54 Team Rynkeby liðunum og tak niður miðlamyndir í hægstu góðsku.

Les tíðindi

Ver Sponsor

Tú kann gerast sponsor hjá Team Rynkeby, og verða við til at stuðla bardaganum móti krabba hjá børnum.

Síggj møguleikarnar

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram