<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

All teams FO - 10-07-2015

Team Rynkeby fik rørende modtagelse i Paris

Tusindvis af mennesker gav Team Rynkeby en rørende modtagelse, da velgørenhedscykelholdet afsluttede årets cykeltur til Paris for lidt siden.

7. etape, Paris: Team Rynkeby fik en rørende afslutning på årets cykeltur til Paris til fordel for børn med kræft, da cykelholdets 1.400 motionscykelryttere fra Danmark, Sverige, Norge, Finland og Færøerne ankom til den franske hovedstad her til eftermiddag.

Tusindvis af pårørende havde taget opstilling ved Invalidekirken, hvor det rekordstore felt ankom i samlet flok efter syv-otte dage og godt 1.300 kilometer i sadlen.

Ankomsten var kulminationen på næsten et års forberedelse, tusindvis af træningskilometer og masser af velgørenhedsaktiviteter – og for mange af deltagerne frit følelserne frit løb.

- Deltagerne har knoklet og knoklet, og de har slidt og slæbt for sagen, og det er nu, at de virkelig mærker, hvad de har været med til. Det er overvældende for alle, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden, mens op imod 7.000 deltagere og pårørende lige nu fejrer afslutningen på årets tur på Place Vauban bag ved Invalidekirken.

Triumftog i Paris
Forud for ankomsten til Invalidekirken blev de 1.400 ryttere samlet på en plads i de nordøstlige hjørne af Paris.

Herfra kørte de i samlet flok de sidste 14 kilometer ind til Invalidekirken under fuld politieskorte i et langt gult felt, der frem mod målstregen strakte sig over to kilometer gennem den parisiske eftermiddagstrafik.

- Det er første gang, at vi samler alle rytterne, og det er første gang, at deltagerne rigtig mærker, hvor stort et projekt, de er en del af. Det er helt utroligt rørende at kigge sig omkring og se alle de mennesker fra fem forskellige lande, der igennem de seneste 10 måneder har arbejdet målrettet for den samme sag, siger Carl Erik Dalbøge.

I morgen er det slut
De fleste Team Rynkeby-hold vil i aften fejre ankomsten på deres hoteller, og i morgen vil mange af dem vende snuden hjemad eller videre på ferie med deres familier.

- For mange af rytterne bliver det lidt mærkeligt at vågne op i morgen og skulle ind i de daglige rutiner igen. Rytterne er blevet vartet op af 350 hjælpere den seneste uge, og de har ikke skullet tænke på andet end at træde i pedalerne og passe deres sengetider. I morgen er det hele slut, og det bliver uden tvivl lidt specielt for mange deltagere, siger Carl Erik Dalbøge.

Team Rynkeby overrækker årets indsamlede midler til børnekræftorganisationer i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Færøerne i september.

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Tíðindi

Les seinastu tíðindi frá teim 54 Team Rynkeby liðunum og tak niður miðlamyndir í hægstu góðsku.

Les tíðindi

Ver Sponsor

Tú kann gerast sponsor hjá Team Rynkeby, og verða við til at stuðla bardaganum móti krabba hjá børnum.

Síggj møguleikarnar

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram