<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FO - 15-12-2016

Team Rynkeby Færøerne tilgodeser nu også hjerte- og lungesyge børn

Allerede fra denne sæson skal børn med kræft samt børn med livstruende lunge- og hjertesygdomme tilgodeses af de penge, som Team Rynkeby samler ind på Færøerne.

Flere børn med kritiske sygdomme bliver tilgodeset, når Team Rynkeby Færøerne overrækker denne sæsons indsamlede midler efter sommerferien næste år.

Det står klart, efter Team Rynkeby Fonden har besluttet at udvide sit engagement på Færøerne, således at Team Rynkeby Færøerne nu støtter tre formål: Børn med kræft samt børn med kritiske lunge- og hjertesygdomme.

Ændringen træder i kraft allerede fra denne sæson.

- Siden etableringen af Team Rynkeby Færøerne i 2014 har vi samlet godt tre millioner DKK ind til Krabbameinsfelagið og kampen mod børnekræft på Færøerne. Kendskabsgraden og støtten til vores projekt er steget støt gennem årene, og nu mener vi, at vi har en gennemslagskraft og en størrelse, der gør os i stand til at hjælpe endnu flere kritisk syge børn på Færøerne, siger Finn Danberg, Country Manager for Team Rynkeby Færøerne.

Styrke færøsk forskning
For at holde administrationsomkostningerne nede og gøre håndteringen af de indsamlede midler så effektiv som mulig, bliver det et udvalg under Krabbameinsfelagið, der fremover skal sørge for at fordele pengene fra Team Rynkeby Færøerne mellem de tre patientgrupper.

Som udgangspunkt vil der være en ligelig fordeling af pengene, men den endelige fordeling af pengene sker på baggrund af de ansøgninger, der kommer ind til udvalget.

- Team Rynkeby Fonden har et mål om, at 80 procent af de indsamlede midler i hele Norden skal allokeres til forskning, fordi forskningen er det, der på den lange bane vil gøre flere børn raske. Ved at udvide det formål, som Team Rynkeby samler ind til på Færøerne, har vi pludselig bedre mulighed for at understøtte livsvigtig, færøsk forskning til glæde for flere børn og deres familier, siger Finn Danberg.

7,5 procent af de indsamlede midler på Færøerne vil fremover blive doneret til Børnecancerfonden i Danmark, da færøske børn med kræft bliver behandlet i Danmark og derfor får glæde af Børnecancerfondens arbejde.

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Tíðindi

Les seinastu tíðindi frá teim 54 Team Rynkeby liðunum og tak niður miðlamyndir í hægstu góðsku.

Les tíðindi

Ver Sponsor

Tú kann gerast sponsor hjá Team Rynkeby, og verða við til at stuðla bardaganum móti krabba hjá børnum.

Síggj møguleikarnar

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram