<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

All teams FO - 10-08-2016

Sidste frist: Det er nu, du skal ansøge om en plads på Team Rynkeby

Senest 18. august skal du have skrevet en ansøgning, hvis du vil være en del af Nordens største velgørenhedscykelhold i 2017.

Har du lyst til at gøre en forskel for alvorligt syge børn og deres familier, mens du gør noget godt for dig selv – og samtidig få en oplevelse for livet?

Så skal du måske være en del af Team Rynkeby i 2017.

I september udtages deltagerne til de 44 hold fra seks lande (Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne og Island), som skal deltage på næste års cykeltur til Paris til fordel for børn med kritiske sygdomme. Turen finder sted fra den 9. til 15. juli 2017.

Hvis du har lyst til at være en del af holdet, skal du skrive en motiveret ansøgning på Team Rynkebys website senest 18. august 2016.

Skriv ansøgningen her.

- Vi leder efter personer, som brænder for at være med til at gøre en forskel, samtidig med at de skal have lysten til at gennemføre et halvt års fysisk træning sammen en hel masse andre engagerede ildsjæle, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

Tre kerneelementer
Ifølge Team Rynkeby-direktøren er det vigtigt, at de måske kommende Team Rynkeby-deltagere gør sig umage med ansøgningen.

- Der er altid flere ansøgere, end vi har plads til på holdene, og derfor er det vigtigt, at man fortæller lidt om sig selv og forklarer, hvordan man kan bidrage til indsamlingen, hvilke erfaringer man har cykelmæssigt, og hvordan man kan bidrage til det sociale liv på holdet. Det er de tre kerneelementer i projektet, som vi lægger vægt på, siger Carl Erik Dalbøge.

Det er de 44 holds kaptajner og deres respektive styregrupper, der udtager deltagerne til næste års Team Rynkeby-hold. Alle ansøgere får svar på deres ansøgning den 2. september 2016.

Læs ofte stillede spørgsmål her.

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Tíðindi

Les seinastu tíðindi frá teim 54 Team Rynkeby liðunum og tak niður miðlamyndir í hægstu góðsku.

Les tíðindi

Ver Sponsor

Tú kann gerast sponsor hjá Team Rynkeby, og verða við til at stuðla bardaganum móti krabba hjá børnum.

Síggj møguleikarnar

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram