<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

All teams FO - 20-01-2016

Sidste chance for at tegne et tøjsponsorat

Team Rynkeby er lige nu ved at lukke de sidste tøjsponsorater til sommerens tur til Paris. 24. januar er det sidste chance for at indgå et tøjsponsorat.

Team Rynkebys 38 hold er lige nu ved at få placeret de sidste firmalogoer på deres cykeltøj. 24. januar 2016 lukker Team Rynkeby nemlig for indgåelse af tøjsponsorater til sommerens tur til Paris.

- Xtreme, som leverer alt vores cykeltøj, får tøjet produceret i Italien. Og da vi har bestilt over 13.000 stykker tøj til levering inden 1. april, så er vi nødt til at gøre designet på de 38 team-sæt færdigt her i januar, og derfor skal vi også vide, hvilke virksomheder der skal på tøjet, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

Næsten 900 guldsponsorer
Indtil videre har næsten 900 virksomheder fra hele Norden valgt at tegne et tøjsponsorat med Team Rynkeby. Tøjsponsoratet koster minimum 20.000 danske kroner, og pengene går ubeskåret til den børnekræftorganisation, som Team Rynkeby samarbejder med i det pågældende land.

- Nogle hold er ved at have fyldt reklamepladserne på tøjet op, mens andre hold har mere travlt de sidste dage. Lige meget hvad, så skal vi nok finde plads til de virksomheder, der skulle ønske at støtte kampen mod børnekræft gennem Team Rynkeby – men det kræver, at de kontakter os hurtigst muligt, siger Carl Erik Dalbøge.

Fire forskellige sponsortyper
Team Rynkeby tilbyder fire forskellige sponsortyper: Guldsponsorat (tøjsponsorat), sølvsponsorat, bronzesponsorat og team-sponsorat. Indtil videre har mere end 3.200 virksomheder valgt at indgå et sponsorat med Team Rynkeby.

Hvis en virksomhed ønsker at tegne et guldsponsorat, så skal sponsorkontrakten godkendes af virksomheden senest den 24. januar 2016. Alle øvrige sponsorater kan indgås frem til og med juli måned.

Læs mere om Team Rynkebys sponsorater her: www.team-rynkeby.dk/sponsor.

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Tíðindi

Les seinastu tíðindi frá teim 54 Team Rynkeby liðunum og tak niður miðlamyndir í hægstu góðsku.

Les tíðindi

Ver Sponsor

Tú kann gerast sponsor hjá Team Rynkeby, og verða við til at stuðla bardaganum móti krabba hjá børnum.

Síggj møguleikarnar

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram