<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

All teams FO - 26-06-2017

Sådan afslutter Team Rynkeby turen i Paris

Det bliver uden den traditionsrige paradetur gennem Paris’ gader, når Team Rynkeby afslutter sin 16. tur til Paris den 15. juli 2017.

Når 1.700 gulklædte cykelryttere fra Team Rynkeby afslutter syv-otte dages strabadser på de europæiske landeveje til fordel for børn med kritisk sygdom den 15. juli 2017, bliver det uden den traditionsrige, fælles paradetur gennem Paris’ gader.

Sikkerhedssituationen i Paris betyder, at de franske myndigheder ikke har givet tilladelse til, at Team Rynkeby kan afvikle paradeturen gennem den franske hovedstad, fortæller Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

- Det er en kendsgerning at verden har ændret sig – og at vi også i Team Rynkeby Fonden skal vænne os til langt større fokus på sikkerhed i forbindelse med ankomsten til Paris. Derfor er det forståeligt, at myndighederne i Paris er forsigtige og ikke blot lader os gennemføre ankomsten som de foregående år, siger Carl Erik Dalbøge.

Samme plads som sidste år
På trods af den aflyste paradetur forsikrer Team Rynkeby-direktøren dog, at afslutningen på Team Rynkebys 16. cykeltur til Paris nok skal blive festlig og mindeværdig for deltagerne og for de 5.000-6.000 pårørende, som Team Rynkeby Fonden forventer vil modtage Team Rynkeby i Paris.
- Vi har sikret os den store, græsbelagte plads 'Prairie du Cercle Sud' i det nordøstlige hjørne af Paris – den samme plads, hvor vi afsluttede turen sidste år. Her vil vores 44 hold ankomme enkeltvis i tidsrummet kl. 13 til 14 og køre en kort paradetur ind over pladsen, inden de officielt afslutter turen og kan genforenes med deres familie og venner, siger Carl Erik Dalbøge.

- Vi arbejder lige nu med de sidste detaljer for afslutningen, så vi sikrer, at den bliver lige så smuk og mindeværdig, som den plejer at være – og jeg tror faktisk, at mange hold vil opleve, at afslutningen kommer til at glide bedre, når vi undgår at presse 1.700 cykelryttere ind på den samme plads samtidig, fortsætter han.

'Prairie du Cercle Sud' åbnes for de pårørende kl. 10.

De 44 hold ankommer enkeltvis til pladsen i tidsrummet kl. 13 til 14, og kl. 15 afsluttes arragementet. Herfra kører holdene ud på deres respektive hoteller.

Pårørende, der kommer til pladsen med metroen, skal stå af ved 'Métro Porte de Pantin' (linje 5).

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Tíðindi

Les seinastu tíðindi frá teim 54 Team Rynkeby liðunum og tak niður miðlamyndir í hægstu góðsku.

Les tíðindi

Ver Sponsor

Tú kann gerast sponsor hjá Team Rynkeby, og verða við til at stuðla bardaganum móti krabba hjá børnum.

Síggj møguleikarnar

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram