<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

All teams FO - 24-08-2015

Rekordstor interesse for at komme med på Team Rynkeby

Team Rynkeby kommer til at skuffe hver anden ansøger til Team Rynkeby 2016. Det står klart, efter ansøgningsfristen udløb natten til fredag.

Da ansøgningsfristen til Team Rynkeby 2016 udløb i sidste uge, havde knap 3.000 mennesker indsendt en motiveret ansøgning til velgørenhedscykelholdet i håb om at være blandt de ryttere, der næste år får mulighed for at cykle til Paris med Team Rynkeby.

Dermed bliver der rift om de 1.600 pladser, som velgørenhedscykelholdet opretter på 38 lokale hold i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Færøerne til september.

- Vi er utrolig stolte af, at så mange mennesker fortsat tiltrækkes af vores projekt. Selvom der de senere år er opstået et hav af forskellige cykelprojekter, så er Team Rynkeby fortsat en stærk eksponent for idéen om at gøre noget godt for sig selv, mens man gør noget godt for andre, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

Seks nye hold ikke nok
Team Rynkeby-direktøren erkender dog også, at den store interesse for at komme med på Team Rynkeby er en udfordring for velgørenhedscykelholdet.

- Det store problem er, at vi kommer til at skuffe rigtig mange mennesker, som desværre ikke får en plads på holdet den kommende sæson. Vi har forsøgt at imødekommende den stigende interesse ved at oprette seks nye hold med plads til et par hundrede ekstra ryttere – men det er slet ikke nok i forhold til den store interesse, som vi oplever nu, siger Carl Erik Dalbøge.

Indkaldes til informationsmøde
Deltagerne på Team Rynkebys 38 nye hold vil blive udvalgt i løbet af september, men allerede 2. september får ansøgerne svar på, om de er gået videre i udvælgelsesprocessen.

- Flere hold vil den 2. september indkalde ansøgerne til et informationsmøde, hvor ansøgerne har mulighed for at høre lidt mere om, hvilke krav der stilles til deltagerne, ligesom holdkaptajnerne har mulighed for at se ansøgerne lidt an, inden de udvælger det endelige hold.

- Vi har naturligvis brug for nogle deltagere, som kan være med til at gøre en forskel for børn med kræft, men vi har også brug for nogle deltagere, der kan bidrage til det sociale liv på holdet og være med til at gøre det til en kæmpe oplevelse at være med på Team Rynkeby, siger Carl Erik Dalbøge.

Sidste år var der knap 2.800 ansøgere til 1.400 pladser. Team Rynkeby kan dermed notere en fremgang i ansøgerantallet på knap seks procent.

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Tíðindi

Les seinastu tíðindi frá teim 54 Team Rynkeby liðunum og tak niður miðlamyndir í hægstu góðsku.

Les tíðindi

Ver Sponsor

Tú kann gerast sponsor hjá Team Rynkeby, og verða við til at stuðla bardaganum móti krabba hjá børnum.

Síggj møguleikarnar

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram