Otte dage på cyklen er slut – Team Rynkeby fik rørende modtagelse i Paris
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

All teams FO - 06-07-2019

Otte dage på cyklen er slut – Team Rynkeby fik rørende modtagelse i Paris

Efter otte dage i sadlen afsluttede Team Rynkeby i dag sin årlige cykeltur til Paris til fordel for børn med kritiske sygdomme. Og velgørenhedscykelholdet fik en rørende modtagelse i den franske hovedstad.

Paris, 7. etape: Flere tusinde mennesker modtog Team Rynkeby i Paris, da velgørenhedscykelholdet i dag omkring klokken 13:30 afsluttede sin 18. tur til Paris til fordel for børn med kritiske sygdomme.

Og de mange mennesker sikrede en smuk og rørende kulisse for de 2.000 cykelryttere og 500 hjælpere fra syv forskellige lande, der har været undervejs til den franske hovedstad i godt otte dage.

- Det er det her, at vi har talt om så længe. I mere end 10 måneder forbereder holdene turen. De samler penge ind, de træner, de organiserer depoter og logistik, og de bruger i hele taget meget tid sammen og kommer tæt på hinanden, og pludselig kulminerer det hele i Paris – det er utrolig rørende for alle, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

Oplever storheden
Deltagerne er i år fordelt på 54 hold, der har kørt af forskellige ruter til Paris. Derfor var ankomsten i Paris første gang, at deltagerne og deres pårørende for alvor kunne få en fornemmelse af, hvor stort projektet i virkeligheden er.

Det berører mange at opleve storheden i Team Rynkeby-projektet, fortæller Carl Erik Dalbøge.

- Holdene lever i deres egen lille boble en stor del af sæsonen. Og pludselig står de her midt i en park i Paris omgivet af tusindvis af mennesker iført gule trøjer som dem selv, som har taget turen af de samme grunde og for det samme gode formål. Det går pludselig op for mange, hvad de har været igennem og hvilken forskel, de er med til at gøre for de syge børn. Det er meget, meget rørende, siger Carl Erik Dalbøge.

Lidt vemodigt
Team Rynkeby-deltagerne vil de kommende timer indfinde sig i på deres hoteller rundt omkring i Paris, hvor de vil fejre ankomsten.

- Det bliver en aften fyldt med glæde over, at turen er gennemført – men det bliver også lidt vemodigt for deltagerne. De seneste uger har været utrolig intensive, og i morgen vågner deltagerne op på deres hotelværelser uden at skulle trække i deres cykeltøj og ud på deres cykler. Mange vil blive ramt af et lille tomrum, siger Carl Erik Dalbøge.

I slutningen af september offentliggør Team Rynkeby Fonden, hvor mange penge deltagerne i år har indsamlet til kritisk syge børn i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne, Island og Tyskland.

Hvis du har lyst til at være en del af Team Rynkeby i 2020, så skal du ansøge senest den 25. august 2019.

 

 

 

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Tíðindi

Les seinastu tíðindi frá teim 54 Team Rynkeby liðunum og tak niður miðlamyndir í hægstu góðsku.

Les tíðindi

Ver Sponsor

Tú kann gerast sponsor hjá Team Rynkeby, og verða við til at stuðla bardaganum móti krabba hjá børnum.

Síggj møguleikarnar

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram