<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FO - 28-09-2016

Ny rekord: 65,8 millioner DKK til kampen mod børnekræft

Team Rynkebys indsamlingsaktiviteter i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Færøerne resulterer i en donation på ikke mindre end 65,8 millioner kroner til kampen mod børnekræft.

12 måneders arbejde i den gode sags tjeneste fik formelt sin afslutning i weekenden, da Team Rynkebys danske deltagere kunne overrække årets indsamlede midler til Børnecancerfonden i Danmark.

Dermed kan Team Rynkeby Fonden gøre endeligt status over velgørenhedscykelholdets indsats i kampen mod børnekræft i 2016.

Og det er den helt store lommeregner, der skal findes frem i år.

De 1.500 motionscykelryttere og 400 hjælpere fra Færøerne, Finland, Sverige, Norge og Danmark, der deltog på Team Rynkeby i 2016, har tilsammen indsamlet ikke mindre end 65.797.904 DKK til kampen mod børnekræft i Norden.

Det er hele 37 procent mere end sidste år.

- Det er fuldstændig fantastisk. Deltagerne har gjort en kæmpe indsats for børnekræftorganisationerne i de enkelte lande. Der er blevet brugt rigtig, rigtig mange timer ude på de enkelte hold på at skaffe sponsorer og arrangere events – og derfor er det naturligvis også en kæmpe tilfredsstillelse, at indsatsen munder ud i en ny rekorddonation. Deltagerne kan på alle måder være stolte af deres indsats, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

Fortsætter højt engagement
En del af Team Rynkeby-deltagerne får dog ikke meget tid til at hvile på laurbærrene, fortæller Carl Erik Dalbøge.

- Omkring 40 procent af dette års deltagere er med igen næste år, og for dem er sæsonen mere eller mindre gået i gang igen. Mange af holdene er allerede godt i gang med at indgå sponsoraftaler for næste år, og de første arrangementer er faktisk allerede blevet afholdt i Sverige. Team Rynkeby er igen i år kendetegnet ved et meget, meget højt engagement blandt deltagerne, siger Carl Erik Dalbøge.

44 hold i seks lande
Team Rynkeby består i 2017 af godt 1.700 cykelryttere og 450 hjælpere fordelt på 44 hold i seks lande; Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne og Island.

En af årets helt store begivenheder bliver ’Team Rynkeby Skoleløbet’, der afvikles på skoler i Danmark, Sverige, Norge og Finland fredag den 7. april. Her vil tusindvis af børn løbe til støtte for børn med kritiske sygdomme.

Team Rynkeby kører til Paris fra den 8. til 15. juli 2017.

 

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Tíðindi

Les seinastu tíðindi frá teim 54 Team Rynkeby liðunum og tak niður miðlamyndir í hægstu góðsku.

Les tíðindi

Ver Sponsor

Tú kann gerast sponsor hjá Team Rynkeby, og verða við til at stuðla bardaganum móti krabba hjá børnum.

Síggj møguleikarnar

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram