<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

All teams FO - 03-07-2018

Næste generation er trukket i den gule trøje

22-årige Andreas Boye og 21-årige Caroline Møller Nielsen er begge børn af tidligere Team Rynkeby-ryttere. Nu er de selv trukket i den gule trøje i den gode sags tjeneste.

3. etape, Bremen: ”Team Rynkeby går i blodet én”, lyder det ofte fra Team Rynkeby-deltagere, der bliver ved med at komme tilbage til projektet år efter år. Men at Team Rynkeby-projektet også går i blodet på næste generation, er 22-årige Andreas Boye og 21-årige Caroline Møller Nielsen et godt bevis på.

De to cykelryttere fra Team Rynkeby Odense er begge børn af nu forhenværende Team Rynkeby-deltagere. Andreas’ mor og far var med i 2012 og 2013, mens Carolines far kørte med i 2013 og 2014 – derudover har hendes moster og to onkler også været med.

- Det var megastort at opleve, dengang min far blev en del af Team Rynkeby. Dengang var der ikke så mange, der havde prøvet noget tilsvarende, så folk var meget imponerede over, at ens far var med – i mellemtiden er der lidt flere, der har prøvet det, men folk synes stadig, at det er spændende, siger Caroline Møller Nielsen.

- Jeg har oplevet stemningen ved Team Rynkebys afslutning i Paris flere gange, så det er noget, jeg længe har haft lyst til at prøve som cykelrytter, fortsætter hun.

Andreas nikker.

- Da min mor og far deltog første gang, var det den første store ting, som de gjorde sammen og brændte for sammen, så det var stort at opleve. Selvom det er flere år siden, at de var med, så har de stadig meget kontakt med både nuværende og tidligere Team Rynkeby-deltagere, så det er noget, der har fyldt og fortsat fylder meget i familien. Så jeg har altid set enormt positivt på projektet, siger Andreas Boye.

Aldersspredningen gør ikke noget
De to unge ryttere er noget yngre end hovedparten af deres holdkammerater, men det tænker de ikke over længere.

- Der er så mange sociale aktiviteter i løbet af sæsonen med fællesspisninger, byture og lignende, og så har vi trænet sammen to gange om ugen, så man kommer hurtigt ind på livet af hinanden. Man mærker faktisk ikke længere, at vi er forskellige steder i livet – man er bare en del af holdet, siger Andreas, og Caroline supplerer:

- I starten var det måske lidt udfordrende at være så meget yngre end flertallet af deltagerne. Vi skulle nok lige alle sammen finde hinanden. Men nu tænker jeg ikke over aldersspredningen længere. De andre opfører sig nogle gange som om, at de er yngre end os – nogle gange føler vi os faktisk meget modne på dette hold, griner Caroline Møller Nielsen.

Det går over al forventning
Hverken Andreas eller Caroline havde inden, de blev optaget på Team Rynkeby, prøvet at køre på racercykel før, men transformationen fra studerende til cykelryttere er gået over al forventning.

- Jeg synes, at det er vildt, som vi har udviklet os. Fra første træningstur på 37 km, hvor jeg tænkte, at jeg aldrig kommer til Paris, til nu, hvor dagens 210 km lange etape ikke virker så slem. Lige nu er det mest det med at skulle sidde i sadlen syv dage i træk, som jeg er spændt på, siger Caroline Møller Nielsen.

Du kan følge Andreas og Caroline og de øvrige 1.800 Team Rynkeby-ryttere på deres tur ned gennem Europa på LIVE-kortet på Team Rynkebys website.

 

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Tíðindi

Les seinastu tíðindi frá teim 54 Team Rynkeby liðunum og tak niður miðlamyndir í hægstu góðsku.

Les tíðindi

Ver Sponsor

Tú kann gerast sponsor hjá Team Rynkeby, og verða við til at stuðla bardaganum móti krabba hjá børnum.

Síggj møguleikarnar

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram