<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

All teams FO - 30-06-2018

Man forstår pludselig, at man er en del af noget større

Team Rynkebys årlige cykeltur til Paris blev i dag skudt i gang i 24 forskellige byer i Norden. I København startede ni hold samlet, hvilket gjorde starten i den danske hovedstad til den største samlede start i Team Rynkebys historie.

Prolog, København: Den formelle del af Team Rynkebys store prolog på Rådhuspladsen i København var allerede godt i gang, da de to sidste hold sluttede sig til festlighederne.

Team Rynkeby – God Morgon Bergen og Nord-Norge havde været undervejs med færgen fra Oslo hele natten og ankom derfor som de sidste.

Dermed var scenen sat for den største samlede start i Team Rynkebys historie. Knap 400 gulklædte ryttere trillede en lille halv time senere i samlet flok ud af byen.

For Kenneth Baltzersen, Country Manager for Team Rynkeby – God Morgon i Norge, var mødet med de mange mennesker på Rådhuspladsen i København en synliggørelse af, hvor stort Team Rynkeby-projektet er blevet.

- Man forstår pludselig, at man er en del af noget større. Hvert hold har trænet for sig selv og lavet indsamlingsaktiviteter lokalt. Så det, at vi nu samles ni hold fra Danmark og Norge, gør, at man lige pludselig forstår størrelsen i projektet, siger Kenneth Baltzersen.

Vi flytter grænser sammen
De fire norske hold kom til Danmark efter en vellykket prolog i Oslo i går, hvor fem ud af de i alt seks norske hold var samlet.

- Det føles helt fantastisk at være i København nu. Vi havde en helt fantastisk prolog i Oslo i går, så nu er turen for alvor gået i gang for vores vedkommende. Og vi glæder os til at komme afsted videre mod Paris. Og stemningen her i København, den er jo helt fantastisk, siger Kenneth Baltzersen, der har store forventninger til turen.

- Jeg glæder mig til at møde mennesker, som gør noget sammen, er glade sammen og flytter grænser sammen. Der er noget smukt ved, at mennesker med så forskellige baggrunde kan samles om en fælles sag og få en stor oplevelse sammen, siger han.

Tre nye hold næste år
Kenneth Baltzersen deltager lige nu i sin fjerde tur til Paris med Team Rynkeby. De tre første gange har været som holdkaptajn, og nu er det så som landeansvarlige for den norske del af Team Rynkeby-projektet – en opgave han overtog fra Lars-Espen Hansen tidligere på året.

Og han glæder sig over den udvikling, der sker med Team Rynkeby – God Morgon i Norge lige nu.

- Team Rynkeby – God Morgon Norge består i dag af seks hold, og næste år er vi ni hold, så det betyder, at projektet er inde i en rigtig god udvikling. Det bliver utrolig spændende at etablere tre nye hold i den nye sæson, siger han.

Hvis du har lyst til at være en del af Team Rynkeby i den kommende sæson, så skal du skrive en motiveret ansøgning her: www.team-rynkeby.dk/ansøg.

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Tíðindi

Les seinastu tíðindi frá teim 54 Team Rynkeby liðunum og tak niður miðlamyndir í hægstu góðsku.

Les tíðindi

Ver Sponsor

Tú kann gerast sponsor hjá Team Rynkeby, og verða við til at stuðla bardaganum móti krabba hjá børnum.

Síggj møguleikarnar

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram