<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

All teams FO - 12-12-2021

Livsstilsmærket Rapha inspirerede Team Rynkeby Fondens bestyrelse

Team Rynkebys 2025-strategi var et af de helt store temaer, da Team Rynkeby Fondens bestyrelse i sidste uge var samlet til den årlige generalforsamling.

Team Rynkebys 2021-regnskab blev formelt godkendt i sidste uge, da Team Rynkeby Fondens bestyrelse var samlet til sin årlige generalforsamling.

På trods af coronapandemien og en aflyst cykeltur til Paris kunne bestyrelsens seks medlemmer sætte deres signatur på det næstbedste regnskab i velgørenhedscykelholdets historie. Team Rynkeby-deltagerne har det forgangne år gjort det muligt for Team Rynkeby Fonden at uddele 72,4 mio. kr. på tværs af 15 organisationer i 12 lande.

- Det er ikke mindre end enestående, siger Peter Frank Andersen, formand for bestyrelsen.

- Deltagerne har lavet et formidabelt arbejde under svære betingelser. De har i bogstaveligste forstand lykkedes med at holde kæden stram og hjulene i gang, hvilket betyder, at de organisationer, vi samarbejder med i de enkelte lande, kan videreføre livsvigtige forskningsprojekter og andre aktiviteter, der blev igangsat før coronapandemien, siger han.

Bestyrelsesformanden glæder sig samtidig over, at bestyrelsens internationale vækstambitioner også udvikler sig planmæssigt.

- Vi har etableret et hold i Bruxelles, og vi er derfor gået ind i 2022 med 64 hold fordelt på ni lande. Derudover har vi fortsat et hold med deltagere fra en række europæiske lande. Vores fokus frem mod 2025 er fortsat at ekspandere internationalt, og særligt i Tyskland vurderer vi, at vi har gode muligheder for at skabe yderligere vækst, siger Peter Frank Andersen.

Inspiration til 2025-strategi
Og netop projektets 2025-strategi var et af de vigtigste temaer for bestyrelsen, da den var samlet i forbindelse med generalforsamlingen. Blandt andet bidrog Michael Stockfleth, General Manager i Rapha Denmark, med inspiration og viden fra sit arbejde med Rapha Cycling Club.

- Vi står et sted i vores udvikling særligt i Norden, hvor vi skal finde den rette udvikling for projektet. Coronapandemien har skabt nogle år med usikkerhed og faldende interesse for at deltage i sportsrejser. Det skal vi ændre på, og det kan vi også ved at dreje på de rette håndtag. Vores 2025-strategi er godt på vej, og jeg ser frem til at involvere holdkaptajnerne og deres hold i det videre arbejde, siger Peter Frank Andersen, der forventer et mere normalt år i 2022.

- Vi planlægger efter en tur til Paris uden nævneværdige restriktioner. Jeg tror alle, der har været en del af Team Rynkeby de senere år, ser frem til den store, fælles ankomst til Paris igen, siger han.

I Team Rynkeby Fondens bestyrelse sidder Peter Frank Andersen (bestyrelsesformand), Jens Christian Plauborg, CFO i Rynkeby Foods A/S, Magnus Berndtsson, General Manager i Eckes-Granini Sweden, Torsten Fröhlich, Director Controlling i Eckes-Granini Group GmbH, Juha Helokoski, General Manager i Eckes-Granini i Finland og Lars Simper, CEO i Mercedes-Benz CPH A/S.

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Tíðindi

Les seinastu tíðindi frá teim 54 Team Rynkeby liðunum og tak niður miðlamyndir í hægstu góðsku.

Les tíðindi

Ver Sponsor

Tú kann gerast sponsor hjá Team Rynkeby, og verða við til at stuðla bardaganum móti krabba hjá børnum.

Síggj møguleikarnar

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram