<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

All teams FO - 17-08-2018

I dag er det sidste chance, hvis du vil med til Paris næste sommer

Hvis du har lyst til at være en del af velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby den kommende sæson, så skal du skrive en motiveret ansøgning, inden dagen er omme.

Der har været stor aktivitet på Team Rynkebys website de seneste dage.

Alene det seneste døgn har et par hundrede potentielle Team Rynkeby-ryttere klikket sig ind på websitet og udfyldt en motiveret ansøgning i håb om at blive blandt de godt 2.100 cykelryttere, der næste sommer kører til Paris til fordel for børn med kritisk sygdom.

Den høje aktivitet glæder Team Rynkeby Fondens direktør, Carl Erik Dalbøge.

- Det er fantastisk at mærke, at så mange mennesker fortsat har lyst til at involvere sig i det her projekt, som betyder så meget for os, der arbejder med det – men som også betyder så uendeligt meget for de familier, vi cykler for. Det er utrolig positivt, at vi nu på 18. år kan holde momentum, siger Carl Erik Dalbøge.

Gode chancer for at komme med
Team Rynkeby oplever i øjeblikket en ansøgerfremgang på omkring 10 procent sammenlignet med sidste år, men der er fortsat hold i de lidt mere tyndt befolkede egne, som godt kunne bruge lidt flere ansøgere.

- Vi er jo ikke det eneste cykelprojekt i Europa. Og vi kan da også godt mærke, at der er kommet flere tilbud til målgruppen. Det betyder, at der i nogle områder aldrig har været bedre mulighed for at slippe igennem nåleøjet og blive en del af Team Rynkeby, siger Carl Erik Dalbøge.

Ansøgerne vil have oplevelsen
Velgørenhedscykelholdet offentliggjorde for få dage siden, at man udvider projektet fra 48 til 54 hold, hvilket giver plads til 200 ekstra cykelryttere.

Udvidelsen sker først og fremmest for at forsøge at imødegå den stigende interesse, der er for at blive en del af Europas største velgørenhedscykelhold.

- Det ville jo være fantastisk, hvis vi blot kunne tage alle ansøgere ind og give dem en plads på holdet. Men det har vi desværre ikke mulighed for. Vi forsøger at vækste projektet i et tempo, der gør, at vi fortsat kan sikre alle deltagere får en oplevelse for livet – og oplevelsen er nok i virkeligheden den vigtigste grund til, at vi fortsat kan skabe begejstring om projektet, siger Carl Erik Dalbøge.

Hvis du har lyst til at være en del af Team Rynkeby i 2019, så skal du skrive din ansøgning på Team Rynkebys website seneste fredag den 17. august 2018.

LÆS MERE: Så meget koster det at deltage på Team Rynkeby i 2019

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Tíðindi

Les seinastu tíðindi frá teim 54 Team Rynkeby liðunum og tak niður miðlamyndir í hægstu góðsku.

Les tíðindi

Ver Sponsor

Tú kann gerast sponsor hjá Team Rynkeby, og verða við til at stuðla bardaganum móti krabba hjá børnum.

Síggj møguleikarnar

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram