<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FO - 16-08-2016

Holdet udtages efter ”malkeskammel-princip”

Et Team Rynkeby-hold skal stå på tre ben – ligesom en malkeskammel. Sådan lyder det fra Team Rynkeby Midt-Vests holdkaptajn, der udtager sit hold efter det såkaldte ”malkeskammel-princip”.

18. august er der sidste ansøgningsfrist, hvis man vil være en del af Team Rynkeby i 2017.

Allerede dagen efter får Team Rynkebys 44 holdkaptajner og deres respektive styregrupper travlt med at læse alle ansøgninger igennem, så ansøgerne kan få svar den 2. september.

De godt 1.700 ryttere og 450 hjælpere, der kommer til at udgøre Team Rynkebys 44 lokale hold det kommende år, skal nemlig være endelig udtaget inden 1. oktober for, at Team Rynkeby Fonden kan nå at bestille cykler til levering inden påske næste år.

- Tidsplanen er stram, og derfor skal vi være effektive, fortæller Solvejg Lauridsen, der er holdkaptajn på Team Rynkeby Midt-Vest.

For tredje år i træk skal hun stå i spidsen for udvælgelsen af ryttere til Team Rynkeby Midt-Vest, og hele procesessen kommer til at køre efter et særlig princip.

- Vi har indført et princip, som vi kalder malkeskammel-princippet. For at kunne sidde komfortabelt på en malkeskammel, skal skamlen have tre lige lange ben – sådan er det også på vores hold, siger Solvejg Lauridsen og fortsætter:

- På Team Rynkeby skal der være et sponsorben, et sportsligt ben og et socialt ben – og først når alle tre ben er tilstede, kan vi holde balancen som hold. Det er dette princip, vi udvælger deltagerne ud fra, siger hun.

Fokuserer på de tre ben
Ansøgningerne bliver derfor læst igennem med henblik på at finde deltagere, som kan udfylde malkeskamlens tre ben.

- Vi interesserer os ikke for folks titler, når vi læser ansøgningerne igennem. Alle tre ben skal komme til udtryk i en ansøgning for, at vi går videre med den. Det skal skinne igennem, at den potentielle deltager har lyst til at engagere sig i holdet – ikke bare at hun allerede har fået tilsagn fra et par sponsorer, siger Solvejg Lauridsen.

De ansøgere, der lever op til malkeskammel-princippet, bliver herefter fordelt i de fire geografiske zoner, som Team Rynkeby Midt-Vest dækker over: Viborg, Herning, Holstebro og Skive.

- Det er vigtigt for vores område, at deltagerne repræsenterer hele regionen, ligesom vi også ønsker en fornuftig køns- og aldersfordeling inden for hver zone – det gør holdet mere harmonisk og sjovere at være en del af. Folkeligheden er vigtig for projektet, siger hun.

Bruges af flere hold
Malkeskammel-princippet har været så succesfuldt på Team Rynkeby Midt-Vest de senere år, at det nu er blevet spredt til de øvrige 43 lokale Team Rynkeby-hold, fortæller Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

- Vi har de senere år været meget optagede af at udvikle en metode, der sikrer folkeligheden i projektet, så vi undgår, at Team Rynkeby bliver en lukket klub for nogle få, særligt udvalgte. Derfor har vi i år skrevet malkeskammel-princippet ind i vores ledelsesmanual, hvilket betyder, at vi opfordrer alle hold til at kigge mod Team Rynkeby Midt-Vests principper, når holdkaptajnerne og deres styregrupper udtager holdene, siger Carl Erik Dalbøge og tilføjer:

- Malkeskammel-princippet styrker folkeligheden i projektet, men det stiller naturligvis også større krav til, hvad ansøgerne skriver i deres ansøgning, siger han.

Hvis du kunne tænke dig at være en del af Team Rynkeby 2017, så skal du skrive din ansøgning senest 18. august 2016. Ansøg her.

Hvis du vil rette din ansøgning, så kan du logge ind her.

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Tíðindi

Les seinastu tíðindi frá teim 54 Team Rynkeby liðunum og tak niður miðlamyndir í hægstu góðsku.

Les tíðindi

Ver Sponsor

Tú kann gerast sponsor hjá Team Rynkeby, og verða við til at stuðla bardaganum móti krabba hjá børnum.

Síggj møguleikarnar

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram