<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

All teams FO - 06-07-2018

Fransk familie, der selv har mistet et barn, inviterede Team Rynkeby-ryttere indenfor

Team Rynkeby Øresund fik et rørende middagsdepot, da en fransk familie, der selv har mistet en søn til kræft, inviterede rytterne indenfor.

6. etape, Le Thour: Middagsdepotet på dagens 163 km lange sjette etape fra Vresse-sur-Semois til Soissons blev en rørende oplevelse for deltagerne på Team Rynkeby Øresund.

I udkanten af den lille by Le Thour blev de modtaget af Eric og Landragin Breville – et ægtepar, som holdet mødte på sidste års tur til Paris, og som de har holdt kontakten med lige siden.

I baghaven til familiens villa havde serviceholdet stillet op til depot.

- Vi ankom til Le Thour på Bastilledagen sidste år, og på grund af festlighederne i byen kunne vi ikke sætte depotet op på den plads, som vi egentlig havde udset. Derfor kørte vores servicehold lidt rundt på må og få inden kom til det sidste hus i byen og spurgte, om de måtte stille an på græsplænen foran huset, fortæller Jesper Bjerg, holdkaptajn på Team Rynkeby Øresund.

- Det kunne de ikke give lov til, da græsplænen tilhørte naboen, men vi skulle være meget velkomne til at komme om i deres baghave. Og da de først hørte, hvad vi kørte for, blev de meget bevægede, forsætter han.

Det viste sig, at Erics søn, 14-årige Brice, blot en måned tidligere var blevet diagnosticeret med en aggressiv tumor.

- Den efterfølgende aften, da vi sad i Paris og fejrede afslutningen på turen, tikkede der en besked ind fra familien Breville, der skrev, at deres søn var gået i koma. Det gik stærkt, og kort efter døde han, siger Jesper Bjerg.

Essens af projektet
Team Rynkeby Øresund har siden mødet sidste år holdt kontakten med familien, der insisterede på, at holdet igen skulle holde deres depot i familiens baghave.

- Det betyder meget for os, at der er nogen, der cykler for børn med alvorlige sygdomme. Det rører os dybt, siger Landragin Breville via tolk fra et af holdets franskkyndige.

Inden Team Rynkeby Øresund igen satte sig i sadlen mod Soissons takkede Jesper Bjerg på holdets vegne familien for dens gæstfrihed og forsikrede familien om, at holdet vil blive ved med at kæmpe.

- Det er essensen i det her projekt, siger han.

Du kan følge Team Rynkebys tur til Paris via LIVE-kortet på Team Rynkebys website. Desuden forsøger vi at LIVE-streame så meget af morgendagens ankomst til Paris som muligt. Følg med på Team Rynkebys Facebook-side.

 

 

 

 

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Tíðindi

Les seinastu tíðindi frá teim 54 Team Rynkeby liðunum og tak niður miðlamyndir í hægstu góðsku.

Les tíðindi

Ver Sponsor

Tú kann gerast sponsor hjá Team Rynkeby, og verða við til at stuðla bardaganum móti krabba hjá børnum.

Síggj møguleikarnar

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram