<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

All teams FO - 25-06-2019

Følg turen til Paris minut for minut

Du kan følge Team Rynkebys tur til Paris minut for minut. Med hjælp fra den svenske GPS-virksomhed, Axtech AB, live-tacker Team Rynkeby hele turen til Paris online.

Du kan følge med bag skærmen på din computer eller smartphone, når størstedelen af Team Rynkebys 54 hold klikker i pedalerne på lørdag den 29. juni og sætter kursen mod Paris til fordel for børn med kritiske sygdomme.

I lighed med tidligere år får velgørenhedscykelholdet nemlig hjælp af den svenske GPS-virksomhed, Axtech AB, til at live-tracke hele turen til den franske hovedstad.

Det betyder, at venner og familier og andre interesserede kan følge de 54 holds bevægelser ned gennem Europa minut for minut på et kort på Team Rynkebys website.

- Det er en særdels populær teknologi, som tiltrækker mange besøgende på vores website hvert år. Mit bedste bud er, at det bliver en af de mest besøgte sider på vores website under turen, fordi familien derhjemme løbende kan følge med i, hvor langt holdet er nået. Vi er meget taknemlige for det tætte samarbejde med Axtech, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

Imponerende syn
Hos Axtech AB er adm. direktør Åsa Eklund glad for, at virksomheden kan hjælpe Team Rynkeby med at synliggøre lidt af velgørenhedscykelholdets storhed.

- Det er utrolig spændende at arbejde sammen med Team Rynkeby og følge holdenes færden ned gennem Europa. Det er imponerende at se, hvor langt de 54 prikker starter fra hinanden og langsomt nærmer sig hinanden jo tættere, holdene kommer på Paris. Jeg har den dybeste respekt for deltagerne, der igennem 10 måneder har forberedt sig på denne tur, og som i mellemtiden har gjort en så ubeskrivelig stor indsats for kritiske syge børn og deres familier, siger Åsa Eklund.

Teknologien, som Team Rynkeby anvender under turen til Paris, er udviklet til transportvirksomheder og andre organisationer, som har behov for at administrere store bilflåder.

Størstedelen af Team Rynkebys 54 lokale hold påbegynder turen til Paris lørdag den 29. juni 2019. Alle hold ankommer til Paris den 6. juli.

DU FØLGE TEAM RYNKEBYS TUR TIL PARIS HER:

www.team-rynkeby.com/LIVE2019.

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Tíðindi

Les seinastu tíðindi frá teim 54 Team Rynkeby liðunum og tak niður miðlamyndir í hægstu góðsku.

Les tíðindi

Ver Sponsor

Tú kann gerast sponsor hjá Team Rynkeby, og verða við til at stuðla bardaganum móti krabba hjá børnum.

Síggj møguleikarnar

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram