<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

All teams FO - 01-07-2018

Finske ryttere har tilbagelagt mere end 900 km – tæt på halvvejs

Mens Team Rynkeby-projektet i dag tager hul på sin første officielle etape, har rytterne fra Team Rynkeby – God Morgon Oulu mere end 900 km i benene.

1. etape, Lübeck: Der var ikke rigtig nogen af rytterne på de fire finske hold, Team Rynkeby – God Morgon Jyväslylä, Oulu, Vaasa og Espoo, der helt nåede at opleve faciliteterne på det moderne Radisson Blu Senator Hotel, som de boede på i nat.

Hotellet, der ligger helt ned til kanalen med udsigt til Lübecks gamle bydel, lå indhyllet i mørke, da deltagerne fra de fire finske hold ankom ved 23-tiden i aftes.

Holdene havde inden ankomsten været undervejs i mere end et døgn med færgen fra Helsinki til Travëmunde, og inden deltagerne endelig kunne krybe til køjs, skulle de først tilbagelægge 20 km på cyklen fra færgelejet til Lübecks centrum i den lune sommeraften.

Mange af rytterne kom først i seng på den forkerte side af midnat.

Men på trods af den sene ankomst og manglen på søvn var humøret højt, da de første ryttere indfandt sig i morgenmadsrestauranten ved 6-tiden.

- Der venter os mere 200 km i sadlen i dag, så vores kaptajner vil gerne have, at vi kommer tidligt afsted. Og efter et døgn på færgen, hvor vi ikke har lavet meget andet end at spise og slappe af, så er rytterne også meget klar til at komme afsted, siger Kirsi Pärssinen, Country Manager for Team Rynkeby – God Morgon Finland og rytter på Espoo-holdet, der som det første hold forlod hotellet kl. 6:45.

Tilbagelagt 900 km
De tre øvrige finske hold tog det lidt mere med ro. Deltagerne på Team Rynkeby – God Morgon Oulu er efterhånden kommet ind i en god rytme med at tjekke ind og ud af hoteller.

For størstedelen af holdets deltagere er turens første officielle etape nemlig i virkeligheden deltagernes ottende.

25 ud af holdets 34 ryttere på Team Rynkeby – God Morgon Oulu startede i julemandens hjemby, Rovaniemi, på polarcirklen sidste lørdag, og de har således arbejdet sig stille og roligt ned gennem Finland til Helsinki.

- Vi har kørt godt 920 km, så vi er faktisk ved at være tæt på halvvejs til Paris, fortæller Juha Salminen, der er nabo til julemanden og derfor havde fået ham til at sende holdet afsted fra Rovaniemi.

- Ja, den er god nok. Jeg har julemandens mobilnummer, så jeg har kontakt til ham, hvis der opstår problemer undervejs, smiler han.

Du kan se, hvordan Team Rynkeby-holdenes tur udvikler sig på www.team-rynkeby.com/LIVE2018.

Nedenfor kan du se, hvordan det så ud, da Team Rynkeby – God Morgon Jyväslylä, Oulu og Vaasa forlod hotellet i morges.

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Tíðindi

Les seinastu tíðindi frá teim 54 Team Rynkeby liðunum og tak niður miðlamyndir í hægstu góðsku.

Les tíðindi

Ver Sponsor

Tú kann gerast sponsor hjá Team Rynkeby, og verða við til at stuðla bardaganum móti krabba hjá børnum.

Síggj møguleikarnar

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram