<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

All teams FO - 05-07-2018

Fantastisk stemning da Team Rynkeby erobrede Mur de Huy – se billederne her

Team Rynkeby malede Mur de Huy gul, da 29 ud af 48 hold passerede den næsten mytiske bakke i Belgien tidligere i dag. Se billederne her.

5. etape, Mur de Huy: Der spredte sig hurtigt en stemning af sammenhørighed og broderskab mellem de 29 Team Rynkeby-hold, der tidligere i dag prøvede kræfter med Mur de Huy i Belgien.

Når et hold var kommet de 1.300 meter op af bakken, der stiger op til 26 procent på det stejleste sted, stillede en stor del af rytterne sig op langs vejen og klappede rytterne fra det næste hold op.

Det er på Mur de Huy, at det går op for mange af deltagerne, at de er en del af noget større, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

- Stemningen på Mur de Huy er noget helt specielt. For mange af rytterne er det første gang, at de opdager, at de har rigtig mange holdkammerater i andre byer og lande, og at de er en del af noget større. Det er den følelse af broderskab, der spreder sig mellem holdene. Det er fantastisk at være en del af, siger Carl Erik Dalbøge, der lige nu er på vej mod Paris med Team Rynkeby Ringe.

Masser af pårørende
Udover den store opbakning fra holdkammeraterne på det sidste stykke af bakken havde en del pårørende også taget turen til Huy for at heppe på venner og familie i Team Rynkeby-feltet.

- Vi forventer rigtig mange pårørende i Paris på lørdag, hvor turen afsluttes. Og mange af dem har gjort det til en tradition at gøre stop på Mur de Huy to dage før og mærke lidt af stemningen. Det er en tradition, som vi sætter utrolig meget pris på, siger Carl Erik Dalbøge.

I dag var det 29 ud af de i alt 48 Team Rynkeby-hold, der kørte over Mur de Huy. Derudover tog omkring 10 hold turen over på fjerde etape i går.

- Vi har været nødt til at sende nogle hold i forvejen for at kunne finde egnede hoteller til de sidste dage inden Paris. Samtidig er der også hold, der har valgt at køre andre ruter – de skal nok få højdemeter nok alle sammen, smiler Carl Erik Dalbøge.

Alle 48 hold ankommer til Paris på lørdag den 7. juli 2018.

Nedenfor kan du se nogle af de billeder, som fotograf Tobias Guldstrand har taget fra dagens etape på Mur de Huy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Tíðindi

Les seinastu tíðindi frá teim 54 Team Rynkeby liðunum og tak niður miðlamyndir í hægstu góðsku.

Les tíðindi

Ver Sponsor

Tú kann gerast sponsor hjá Team Rynkeby, og verða við til at stuðla bardaganum móti krabba hjá børnum.

Síggj møguleikarnar

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram