<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

All teams FO - 08-01-2019

Deadlinen nærmer sig: 1.100 virksomheder har nu indgået et tøjsponsorat med Team Rynkeby

Team Rynkeby Fonden er gået ind i det nye år med fornyet tro på, at det igen i år kan lykkes at sætte indsamlingsrekord. Men der skal arbejdes hårdt frem mod deadlinen den 18. januar 2019.

Efter en hård opstart, der har været præget af et kuldsejlet it-projekt, som i godt halvanden måned gjorde det umuligt for deltagerne at registrere sponsoraftaler, har Team Rynkeby-deltagerne nu indhentet det tabte.

I alt har deltagerne indgået ikke minde end 1.100 sponsoraftaler med virksomheder, der bidrager med minimum 20.000 DKK til Team Rynkeby Fondens indsamling til børn med kritiske sygdomme. Virksomhederne får dermed deres logo på velgørenhedscykelholdet gule cykeltøj.

De mange tøjsponsorer er stærkt medvirkende til, at Team Rynkeby på nuværende tidspunkt har indsamlet godt én million kroner mere end på samme tidspunkt sidste år, og fremgangen glæder Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

- Der er en imponerende gejst og idérigdom blandt dette års deltagere, og jeg er dybt taknemlig for den indsats, som de yder for de organisationer, som vi samarbejder med, siger han.

- Lokalt er der blevet gjort et stort stykke arbejde for at sætte ansigter på de børn og familier, som vi arbejder for. Deltagerne ved, hvilken forskel de gør, og det får dem til at arbejde endnu hårdere, fortsætter Carl Erik Dalbøge.

Deadline den 18. januar
Men deltagerne skal også arbejde hårdt de kommende dage.

Den 18. januar 2019 skal alle tøjsponsorater være i hus, så velgørenhedscykelholdets tøj kan blive sat i produktion i Italien og være klar til udlevering til rytterne omkring 1. april 2019.

- Hvis der fortsat er potentielle virksomheder, som har vist interesse for at støtte, så er det nu, at de skal kontaktes og en aftale lukkes. Den 19. januar er det for sent, siger Carl Erik Dalbøge.

Fortsætter ufortrødent
Hos Team Rynkeby Storstrøm nærmer man sig 40 virksomhedsnavne på det lokale tøj og dermed også en ny lokal tøjsponsorrekord – og så kunne man måske stille sig tilfreds. Men det er ikke tilfældet.

- Vi fortsætter ufortrødent frem til deadlinen. Man kan få rigtig mange timers forskning for bare to-tre ekstra tøjsponsorer, og det er trods alt det, det handler om. Derfor yder vores deltagere også en sidste stor indsats lige nu, siger Mikael Kastrup Hansen, Team Manager på Team Rynkeby Storstrøm, der ikke oplever, at det er blevet sværere at skaffe sponsorer i år.

- Det afhænger hvert år af de deltagere, som vi har med på holdet. Nogle deltagere har et bedre netværk og er mere kreative end andre. Og sådan er det bare. I år yder alle deltagere på et fantastisk højt niveau, og jeg er meget tilfreds på børnenes vegne, siger han.

Hvis du vil støtte Team Rynkebys indsamling til børn med kritiske sygdomme, så skal du kontakte Team Rynkeby Fonden hurtigst muligt. I Danmark går dit bidrag ubeskåret til Børnecancerfonden.

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Tíðindi

Les seinastu tíðindi frá teim 54 Team Rynkeby liðunum og tak niður miðlamyndir í hægstu góðsku.

Les tíðindi

Ver Sponsor

Tú kann gerast sponsor hjá Team Rynkeby, og verða við til at stuðla bardaganum móti krabba hjá børnum.

Síggj møguleikarnar

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram