<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

All teams FO - 11-01-2022

Deadline nærmer sig – Team Rynkeby jagter lige nu de sidste sponsorer

Team Rynkeby arbejder lige nu på at lukke de sidste tøjsponsorater inden deadlinen den 13. januar. Arbejdet går så godt, at der kan være en ny sponsorrekord inden for rækkevidde.

Den 13. januar 2022 er der deadline, hvis man som virksomhed ønsker at få sit logo på Team Rynkebys gule cykeltøj, når velgørenhedscykelholdet igen sætter kursen mod Paris til sommer.

Og det er der heldigvis rigtig mange virksomheder, der ønsker.

Med to dage tilbage at tegne sponsorater i har Team Rynkebys 64 hold allerede lukket 1.423 platin- og guldsponsorer, og der kommer hele tiden nye til.

- Vi er på mange måder kommet ud af coronaens skygge. Sidste år på denne tid arbejdede vi på at planlægge et alternativ til cykelturen til Paris, og alle var lidt usikre på, hvad der skulle ske. Nu er der fuld fokus på sponsorarbejdet og på sommerens cykeltur til Paris – der er en fantastisk optimisme på holdene, og det giver resultater indsamlingsmæssigt, siger Jørgen H.K. Jepsen, General Manager i Team Rynkeby Fonden.

Muligheder for aktivering
Ifølge Jørgen H.K. Jepsen ser mange virksomheder Team Rynkeby-projektet som en god mulighed for at bidrage med et beløb til børn med kritiske sygdomme samtidig med, at de støtter et projekt, som også bidrager positivt til folkesundheden.

LÆS MERE: Så meget koster et sponsorat på Team Rynkeby.

- Det giver nogle gode muligheder for at aktivere sit sponsorat og italesætte nogle temaer, som er meget oppe i tiden. Team Rynkeby har igennem mange ord på de europæiske landeveje oparbejdet en troværdighed, som mange virksomheder gerne vil læne sig op ad. Så hvis man alligevel ønsker at give et beløb til børn med kritiske sygdomme, kan man lige så godt gøre det igennem en samarbejdspartner, som samtidig giver nogle gode aktiveringsmuligheder. Det giver os medvind i øjeblikket, siger Jørgen H.K. Jepsen.

Overhaler Tour de France
Samtidig er Tour de France-starten i Danmark også med til at bidrage til den positive opmærksomhed omkring det gulklædte velgørenhedscykelhold, mener Jørgen H.K. Jepsen.

- Tour de France og Team Rynkeby har en særlig forbindelse. Målet for cykelturen er Paris. Vi cykler i den gule trøje ligesom den førende rytter i Tour de France. Og så bliver det noget helt særligt i år, da Team Rynkeby overhaler Tour de France-feltet på vej mod Paris. Tour-feltet starter i København den 1. juli og når til Paris den 24. juli. Hvad de professionelle cykelryttere skal bruge tre uger på, klarer vi i Team Rynkeby på en uge, siger han med et smil.

- Med et sponsorat af Team Rynkeby viser man både støtte til folk, som har en aktiv livsstil og til børn, som har det svært. Bedre CSR-projekt kan man næste ikke finde, siger Jørgen H.K. Jepsen.

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af Team Rynkebys sponsornetværk, skal du kontakte Jørgen H.K. Jepsen hurtigst muligt.

 

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Tíðindi

Les seinastu tíðindi frá teim 54 Team Rynkeby liðunum og tak niður miðlamyndir í hægstu góðsku.

Les tíðindi

Ver Sponsor

Tú kann gerast sponsor hjá Team Rynkeby, og verða við til at stuðla bardaganum móti krabba hjá børnum.

Síggj møguleikarnar

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram