Ansøgningsfristen nærmer sig, hvis du vil med Team Rynkeby til Paris
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

All teams FO - 21-08-2019

Ansøgningsfristen nærmer sig, hvis du vil med Team Rynkeby til Paris

Hvis du har lyst til at tage turen til Paris med Team Rynkeby næste år, skal du snart skrive din ansøgning. Søndag den 25. august er der ansøgningsfrist til næste års hold.

Hvis du skal være en af de godt 1.000 danskere, der næste år trækker i den gule trøje for at cykle hele vejen til Paris med Europas største velgørenhedscykelhold, skal du snart til tasterne for at skrive en ansøgning.

Søndag den 25. august er det sidste frist for at skrive en ansøgning på Team Rynkebys website.

Ifølge Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden, er ansøgningen vigtig for de potentielle deltagere.

- Vi ønsker, at vores hold skal afspejle det samfund, vi er en del af. Det betyder, at vi skal have en fornuftig fordeling af mænd og kvinder, unge og gamle. Men samtidig skal vi også sammensætte nogle hold, som vi vurderer fungerer godt socialt og sportsligt, og så skal ansøgerne naturligvis også vise, at de har en interesse i at bidrage til den vigtige indsamling til Børnecancerfonden og Børnelungefonden, som er de to organisationer, vi samler penge ind til i Danmark, siger Carl Erik Dalbøge.

En helt særlig stemning
Team Rynkeby er et af de få danske cykelprojekter, hvor deltagerne er igennem en egentlig optagelsesprocedure.

Men det store arbejde, som Team Rynkeby-holdene bruger på at udvælge de rigtige deltagere, betyder ifølge Carl Erik Dalbøge, at der bliver skabt et helt særligt sammenhold på holdene.

Artiklen fortsætter under annoncen...

- Deltagerne har en særlig motivation for at være med, og det giver en særlig stemning og en særlig forpligtelse deltagerne imellem. Det er ikke for sjov, at vi har deltagere, som bliver ved med at ansøge år efter år – én gang ”Rynke” altid ”Rynke”, og selvom man på et tidspunkt ikke længere er en del af projektet, så forlader de fleste projektet med nogle helt særlige venskaber. Mange sammenligner de 10 måneder i Team Rynkeby-projektet med det at gå på efterskole. Det gør noget særligt ved én, siger Team Rynkeby-direktøren.

Rytter eller serviceperson
Hvis du ikke har lyst til at køre turen til Paris på cykel, kan du også ansøge om at blive en del af det 8-10 mand store servicehold, der følger rytterne til Paris og sørger for, at rytterne ikke skal tænke på ret meget andet end at træde i pedalerne.

- Uden serviceholdene kunne vi ikke gennemføre projektet, så deltagerne er meget, meget vigtige for, at vi kan gøre det, vi gør. Og servicefolkene er en lige så stor og vigtig del af holdenes identitet – måske i virkeligheden lidt vigtigere, siger Carl Erik Dalbøge.

I 2020 koster det 18.880 kr. at deltage på Team Rynkeby som rytter. Prisen dækker cykel, cykeltøj og syv overnatninger på hotel under turen til Paris. Det koster 3.650 kr. at deltage som serviceperson.

Har du lyst til at være en del af holdet, skal du ansøge på www.team-rynkeby.dk/ansøg.

Se Team Rynkebys afslutning i Paris 2019

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Tíðindi

Les seinastu tíðindi frá teim 54 Team Rynkeby liðunum og tak niður miðlamyndir í hægstu góðsku.

Les tíðindi

Ver Sponsor

Tú kann gerast sponsor hjá Team Rynkeby, og verða við til at stuðla bardaganum móti krabba hjá børnum.

Síggj møguleikarnar

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram