<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

All teams FO - 29-01-2016

995 virksomheder har fået plads på tøjet

Aldrig tidligere har så mange virksomheder været repræsenteret på Team Rynkebys cykeltøj. Det giver anledning til optimisme i Team Rynkeby-lejren.

Hele 995 virksomheder får i år deres logo på teamtøjet hos ét af Team Rynkebys 38 lokale hold. Det står klart, efter Team Rynkeby først på ugen lukkede for indgåelse af nye guldsponsorater, hvor sponsoren får sit logo på tøjet.

Antallet af guldsponsorer er syv procent højere end sidste år og dermed det højeste antal guldsponsorer nogensinde. Det høje antal giver anledning til optimisme i Team Rynkeby-lejren, fortæller Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

- De 38 hold har arbejdet meget hårdt på at skaffe guldsponsorater de seneste måneder, og indsatsen har givet bonus. Deltagerne har al mulig grund til at være tilfredse, siger Carl Erik Dalbøge.

Sponsorarbejdet stopper ikke
Selvom deltagerne nu har nået en vigtig milepæl, går sponsorarbejdet på ingen måde i stå, forsikrer Carl Erik Dalbøge.

- Ingen af holdene har tid til at hvile på laurbærrene. Mange af dem har travlt med at arrangere et hav af forskellige events, og så er vi også ved at lukke de sidste aftaler med skoler, der skal deltage i Team Rynkeby Skoleløbet. Og her regner vi med at komme et pænt stykke over 200 skoler i hele Norden – så der bliver nok at se til for deltagerne de kommende måneder, siger Carl Erik Dalbøge.

I alt har 3.600 virksomheder indtil videre tegnet et sponsorat med Team Rynkeby 2016. Du kan læse mere om dine muligheder for at støtte Team Rynkeby her.

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Tíðindi

Les seinastu tíðindi frá teim 54 Team Rynkeby liðunum og tak niður miðlamyndir í hægstu góðsku.

Les tíðindi

Ver Sponsor

Tú kann gerast sponsor hjá Team Rynkeby, og verða við til at stuðla bardaganum móti krabba hjá børnum.

Síggj møguleikarnar

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram