<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

All teams FO - 02-09-2015

1.935 ansøgere udtaget til Team Rynkebys bruttotrup

1.935 ansøgere har i dag fået besked om, at de er gået videre i udvælgelsesprocessen til en plads på Team Rynkeby 2016. Samtidig har godt 1.000 ansøgere fået afslag.

Med næsten 3.000 ansøgere og kun 1.650 pladser på holdet har det ikke været nogen let proces for Team Rynkebys 38 holdkaptajner og deres respektive styregrupper at udvælge de 1.935 personer, der i dag har fået besked om, at de er gået videre i udvælgelsesprocessen om en plads på Team Rynkeby i 2016.

Sådan lyder det fra Team Rynkeby Fondens direktør, Carl Erik Dalbøge.

- Vi har modtaget rigtig mange gode, kvalificerede ansøgninger i år. Der er ingen tvivl om, at de mennesker, der har søgt om en plads på Team Rynkeby til den kommende sæson, har gjort sig nogle grundige overvejelser om, hvorfor de gerne vil være med til at bidrage til sagen og til holdet. Derfor er det også drønærgerligt, at vi ikke har plads til alle, siger Carl Erik Dalbøge.

Hold skal afspejle samfundet
Ifølge Carl Erik Dalbøge er holdkaptajnerne blevet nøje instrueret i, at de skal udvælge deres hold, så de har en passende fordeling af mænd og kvinder, en passende aldersspredning og en passende forskellighed i uddannelse og erhverv – samtidig må maksimalt halvdelen af rytterne have cyklet turen før.

- Det betyder, at en ansøger sagtens kan være interessant for Team Rynkeby generelt, men at ansøgeren er blevet fravalgt lokalt af hensyn til projektets overordnede udvælgelseskriterier, siger Carl Erik Dalbøge og fortsætter:

- Ansøgerne er blevet vurderet til en plads på det hold, der ligger nærmest deres hjemadresse, og da det er forskelligt, hvor mange ansøgere Team Rynkeby har fået i forskellige områder, så er der også forskel på, hvor svært det har været at slippe igennem nåleøjet, siger han.

Alle ansøgere har fået svar på deres ansøgning til Team Rynkeby i dag.

De 1.935 ansøgere, som i dag får at vide, at de er videre i processen, bliver i løbet af september skåret ned til omkring 1.650 ryttere, som nogenlunde bliver størrelsen for det kommende Team Rynkeby-hold.

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Tíðindi

Les seinastu tíðindi frá teim 54 Team Rynkeby liðunum og tak niður miðlamyndir í hægstu góðsku.

Les tíðindi

Ver Sponsor

Tú kann gerast sponsor hjá Team Rynkeby, og verða við til at stuðla bardaganum móti krabba hjá børnum.

Síggj møguleikarnar

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram