<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

All teams FO - 23-01-2020

Team Rynkeby sætter ny sponsorrekord

Hele 1.541 virksomheder har deres logo på Team Rynkebys gule cykeltøj, når velgørenhedscykelholdet cykler til Paris til sommer. Det er det højeste antal sponsorer nogensinde.

Team Rynkeby-deltagerne holder fortsat kæden stram – også når det gælder sponsorarbejdet til fordel for alvorligt syge børn.

I fredags var der deadline for de virksomheder, der ønsker at have deres logo på Team Rynkebys karakteristiske gule cykeltøj, når velgørenhedscykelholdet cykler til Paris til sommer.

Og Team Rynkeby-deltagerne har formået at overgå sig selv endnu engang.

Hele 1.541 virksomheder får i år deres logo på tøjet hos et af Team Rynkebys 57 hold. Det er en fremgang på 15 procent i forhold til sidste år og det højeste antal tøjsponsorer nogensinde.

- Jeg er virkelig positivt overrasket over deltagernes succes. For 14 dage siden havde jeg et forsigtigt håb om, at vi kunne overgå tangere sidste års rekord, men jeg må blot konstatere, at det er gået stærkt den sidste uge, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

Fremgang trods konkurrence
Det koster minimum 20.000 DKK for en virksomhed at få sit logo på Team Rynkebys cykeltøj, men flere virksomheder har givet markant mere.

Denne sæson har Team Rynkeby indgået hele 46 såkaldte platinsponsorater. Her bidrager virksomhederne med mindst 100.000 DKK.

- Vi kan godt mærke, at konkurrencen er blevet skærpet, når det handler om velgørenhed. Der er kommet markant flere aktører, der gør det samme som os. Så det gør bestemt min glæde og stolthed større, at det endnu en gang er lykkedes os at øge tilgangen af sponsorer, der ønsker at være en del af dette projekt, siger Carl Erik Dalbøge og tilføjer:

- Det siger mig, at vi er lykkedes med at etablere Team Rynkeby som en troværdig samarbejdspartner, når det handler om CSR og velgørenhed. Derudover er vores lokale hold blevet dygtige til at sikre, at vores sponsorer også får værdi ud af deres sponsorat, siger han.

Platinsponsorerne får deres logo på seks hold, og får desuden en række andre markedsføringsfordele.

Fremgangen i antallet af sponsorer betyder, at Team Rynkeby på nuværende tidspunkt er et stykke foran indsamlingsresultatet på samme tidspunkt sidste år. Da sæsonen var slut i 2019, havde Team Rynkeby indsamlet 79,3 millioner kr. på tværs af syv lande.

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Tíðindi

Les seinastu tíðindi frá teim 54 Team Rynkeby liðunum og tak niður miðlamyndir í hægstu góðsku.

Les tíðindi

Ver Sponsor

Tú kann gerast sponsor hjá Team Rynkeby, og verða við til at stuðla bardaganum móti krabba hjá børnum.

Síggj møguleikarnar

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram