<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

All teams FO - 07-01-2020

Team Rynkeby nærmer sig ny sponsorrekord

Det ser ud til, at Team Rynkeby endnu en gang kan udfylde sine gule cykeltrøjer med logoer fra gavmilde virksomheder. Velgørenhedscykelholdet øjner en ny sponsorrekord.

Antallet af virksomheder, som ønsker at støtte Team Rynkebys arbejde for alvorligt syge børn, vokser dag for dag.

Fredag den 17. januar 2020 er der sidste frist for indgåelse af sponsorater, hvor virksomhederne får mulighed for at få deres logo på velgørenhedscykelholdets karakteristiske gule cykeltrøjer.

Og med 10 dage til deadlinen øjner Team Rynkeby Fondens direktør, Carl Erik Dalbøge, muligheden for at sætte en ny rekord i antallet af tøjsponsorer.

- Det bliver tæt, men med det engagement, som jeg møder rundt omkring på holdene, tror jeg, at det kan lade sig gøre. Men det kræver en målrettet indsats de sidste dage, siger Carl Erik Dalbøge.

Slutspurten
I øjeblikket har Team Rynkeby 1.178 registrerede guldsponsorer, der har givet minimum 20.000 DKK til velgørenhedscykelholdets indsamling.

Dertil kommer 34 virksomheder, som har tegnet et platinsponsorat på minimum 100.000 DKK.

Det bringer Team Rynkeby op på i alt 1.212 virksomheder, der får deres logo på tøjet hos et eller flere af velgørenhedscykelholdets 57 lokale hold. Dermed skal der indgås 130 tøjsponsorater de kommende 10 dage, hvis sidste års rekord på 1.342 tøjsponsorater skal slås.

- Det kræver, at hvert hold lukker et par sponsorater de sidste dage inden deadlinen, og det, tror jeg bestemt, er muligt. Jeg ved, at deltagerne arbejder meget, meget målrettet i dialogen med sponsorerne, og måske er det i virkeligheden ikke så meget, der skal til for at få de sidste underskrifter i hus, siger Carl Erik Dalbøge.

Klar til træning
Når deadlinen for indgåelse af tøjsponsorater er passeret den 17. januar 2020, bliver de 57 Team Rynkeby-holds cykeltøj færdigdesignet hos den danske cykeltøjsproducent, Xtreme.

Dermed er tøjet klar til udlevering, når Team Rynkeby-rytterne for alvor tager hul på udendørstræningen i slutningen af marts og starten af april.

Team Rynkeby består i 2020 af 2.100 cykelryttere og 550 hjælpere fordelt på 57 hold fra Danmark, Sverige, Norge, Finland, Færøerne, Island, Tyskland og Schweiz. Dertil kommer et internationalt hold med deltagere fra flere europæiske lande.

Team Rynkeby cykler til Paris fra den 4. til den 11. juli 2020.

Hvis du vil have dit firmalogo på Team Rynkebys cykeltøj, kan du skrive til os her.

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Tíðindi

Les seinastu tíðindi frá teim 54 Team Rynkeby liðunum og tak niður miðlamyndir í hægstu góðsku.

Les tíðindi

Ver Sponsor

Tú kann gerast sponsor hjá Team Rynkeby, og verða við til at stuðla bardaganum móti krabba hjá børnum.

Síggj møguleikarnar

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram