<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

All teams FO - 27-06-2018

Følg Team Rynkebys tur til Paris minut for minut

Team Rynkeby får igen i år hjælp af den svenske GPS-virksomhed, Axtech AB, til at live-tracke velgørenhedscykelholdets tur ned gennem Europa.

Når størstedelen af Team Rynkebys 48 lokale hold sætter sig i sadlen på lørdag og retter forhjulet mod Paris, kan du følge velgørenhedscykelholdets anstrengelser fra bekvemmelig afstand bag skærmen på din computer eller smartphone.

Team Rynkeby får nemlig igen i år hjælp fra den svenske GPS-virksomhed, Axtech AB, til at live-tracke hele velgørenhedscykelholdets cykeltur til Paris.

Dermed kan følge de 48 holds bevægelser minut for minut ned gennem Europa.

- Vi har igennem flere år haft en godt og tæt samarbejde med Axtech. Alle hold får monteret en lille GPS-sender i en af holdets følgebiler, og det gør det muligt for os at vise bilens placering på et kort på Team Rynkebys website. Dermed kan familier, venner og andre interesserede løbende følge med i, hvor de 48 hold befinder sig, siger Carl Erik Dalbøge, direktør i Team Rynkeby Fonden.

Populær teknologi
Teknologien, der er udviklet til transportvirksomheder og andre organisationer, som har behov for at administrere store bilflåder, er et hit blandt Team Rynkebys følgere, fortæller Carl Erik Dalbøge.

- Mit gæt er, at det bliver en af de mest besøgte sider på vores website under turen. Med godt 1.800 cykelryttere og 450 hjælpere på årets hold, så er der naturligvis mange pårørende, der er interesserede i løbende informationer om, hvor deres kære befinder sig, siger han.

Hos Axtech AB er adm. direktør Åsa Eklund glad for, at virksomheden kan hjælpe Team Rynkeby med at synliggøre lidt af velgørenhedscykelholdets storhed.

- Det er imponerende at se, hvordan de 48 prikker på kortet starter nogenlunde samtidig i vidt forskellige byer i Norden og stille og roligt kommer de tættere og tættere på hinanden, inden de forenes i Paris. Det er smukt at tænke på, hvordan hver af disse mange prikker på kortet symboliserer et fællesskab, der igennem 10 måneder har gjort en stor indsats for børn med kritiske sygdomme, siger Åsa Eklund.

Størstedelen af Team Rynkebys 48 lokale hold påbegynder turen til Paris lørdag den 30. juni. Alle hold ankommer til Paris den 7. juli.

Du følge Team Rynkebys tur til Paris her:

www.team-rynkeby.com/LIVE2018.

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Tíðindi

Les seinastu tíðindi frá teim 54 Team Rynkeby liðunum og tak niður miðlamyndir í hægstu góðsku.

Les tíðindi

Ver Sponsor

Tú kann gerast sponsor hjá Team Rynkeby, og verða við til at stuðla bardaganum móti krabba hjá børnum.

Síggj møguleikarnar

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram